[...] Kumpel w szkole powiedział, że zarąbisty pasztet. Patrzył co mam, spróbował, pytał się czy mama robiła, ja mówię, że ja. A on co za pasztet? Ja- z soczewicy. Z soczewicy? Co to? Daj przepis, bo dobre. I pewno zdrowe znając ciebie.. ^^ Szkoła/trening/trochę kucharzenia/no i nauka do matury.. Zmieniony przez - olinkaz93 w dniu 2012-02-29 23:09:12
[...] Warzywa: Kapusta kiszona, ogórki kiszone Miska: 1) 'Śniadaniowy tort owsiany' na bazie naleśników owsianych z kakao, przekładany bananem, śmietaną i posypany cynamonem (przepis będzie jutro :) ) 2) Kasza z mięsem + buraki 3) Śledź ze śmietaną i jabłkiem + ziemniaki (rozbite na dwa posiłki, a może i nie @@-) ) 4) Placki jajeczno-soczewicowe. [...]
[...] daje. Ja nie wiem, kogo obchodzi obciążenie jakim ćwiczyłaś 5 czy 6 tygodni temu? Saida ćwiczy w mikrocyklach, u niej to ma sens, u Ciebie to wygląda, no nie wiem... Jak przepis na skomplikowane ciasto z kremem? Elaboraty takie, że stronę 3x przewijać trzeba i nic z nich nie wynika. Tak jak Kasia pisze: my naprawdę chcemy Ci pomóc, ale tu się [...]
Fotki jak fotki dawaj przepis za pizze A tak na poważnie to fajne te żyłki na drugiej focie, a łapa co tu dużo mówić duża jest, przydał by się na niej jakiś "kabelek"
[...] na klatę. U mnie super zadziałała regresja ciężaru i progresja powtórzeń oraz rozpoczynanie treningu od ostatniego ćwiczenia. Biceps ładnie katujesz, ale trening daje wyraźne efekty! Aha - przepis na pizzę mam już na dysku. W końcu na chwilę zluzuję z dietą i wtedy nadejdzie jego czas! Pozdr. Zmieniony przez - saib__ w dniu 2006-12-11 23:57:22
Chleb można samemu upiec, ale bez niego też da się komponować posiłki. Zmieniony przez - UNKNOVVN w dniu 2015-09-10 07:41:30 Si. Polecam Ci przepis na bezglutenowy: http://przepisnachleb.pl/chleb-bezglutenowy-z-siemieniem-lnianym/ Z mąkami można eksperymentować, ja osobiście nie ufam tak do końca skrobi kukurydzianej - wybieram z ciecierzycy [...]
bardzo dobry sos! Dzieki za przepis, bardzo dobre bylo, ba nawet jeszcze zostalo na jutro troche :D A zamiast przyprawy do kurczaka zastosowalem do gyrosa, miesko smakowalo prawie jak z pobliskiej pizzerii Zmieniony przez - booolooo w dniu 2010-01-15 17:37:28
Nie wiem dlaczego, ale smakuje mi to jak kebab. Też tak czujecie? :) szczególnie jak wrzucam mięcho do sosu i zaczynam mieszać wtedy sie zapaszek roznosi , fajny przepis jeżeli ja tym sposobem potrafie zjeść jednorazowo 600g kury to znaczy że coś jest na rzeczy i nie trzeba sterczeć w kuchni 2 godziny
B-50 ładny przepis wyhaczyłeś z YouTube. Przed chwilą zrobiłem. Oto jak wyszło: Pozwolę sobie dorzucić kilka wskazówek, dla osób nie posiadających actifry z tefala. 1). Pokrojonego kurczaka wrzucić do miski i dodać 2 łyżki stołowe oleju (ja używam ryżowego). 2). Mieszać i dodawać przyprawy - dzięki olejowi przyprawy ładnie przylgną do kuraka. JA [...]