dokładnie jak wyżej, najlepiej się zapoznać z podstawami i spróbować samemu coś podziałać, ale co do potreningu.pl miałem kilka razy włączoną dietę i trening i bardzo mi się podobało zarówno komponowanie posiłków jak i kontakt z dietetykiem/trenerem :-)
Szybki zrzut z dwóch ostatnich dni z fitatu, jak ogarnę potreningu.pl będę wrzucać stamtąd. Na razie taki mały poglądowy urywek. /SFD/2018/8/12/bc905e8721e54201ae4ac6ff149e854b.jpg /SFD/2018/8/12/c70b0950cb1947c5bfe02e00ad17977a.jpg
Dieta bardzo słaba Tutaj możesz przeczytać o podstawach: https://potreningu.pl/articles/290/jak-zabrac-sie-za-ukladanie-diety Zacznij od policzenia zapotrzebowania kalorycznego http://www.sfd.pl/-t276436.html Jeżeli Twoim celem jest budowanie masy to dodajesz ok 300kcal http://www.sfd.pl/-t1135388.html - Źródła węglowodanów w diecie. [...]
[...] 50 pięter na schodach, 10-15 min rozciąganie. Załączam moje zdjęcia przodem i bokiem. Niestety o tyle zapomniałam, a nie mam teraz warunków żeby zrobić. Nie da się ukryć, że potreningu.pl jeszcze nie ogarniam, więc byłabym wdzięczna jakby mi ktoś napisał gdzie założyć ten dziennik. Nie ukrywam, że przyszłam tutaj także po poradę. Jako nastolatka [...]
2200 kcal w tym 114g białka to w Twoim wypadku to zdecydowanie za mało . Potreningu pl jest Ok Trenujesz siłowo ? Brzuszkami jedynie nadwyrężysz kregoslup
[...] cały dzień jeść tylko ryb ze względu na ich słabą dostępność oraz wysoką cenę w mojej okolicy. 2. Czy warto powierzyć ułożenie diety i planu treningowego specjalistom z potreningu.pl? Nie chodzi o cenę, tylko wzięcie pod uwagę takich czynników jak niedostępność niektórych produktów czy formę diety (ckd)? 3. Czy uzupełnianie niedoborów białka [...]
potreningu.pl - odpłatna pomoc indywidualna http://www.sfd.pl/Od%C5%BCywianie_i_Odchudzanie-f10.html a tutaj darmowa i fachowa pomoc na forum, pocztaj tematy podwieszone i spróbuj sam coś ułożyc, a potem wrzuc tam do oceny
Tutaj możesz przeczytać o podstawach: https://potreningu.pl/articles/290/jak-zabrac-sie-za-ukladanie-diety Zacznij od policzenia zapotrzebowania kalorycznego http://www.sfd.pl/-t276436.html Jeżeli Twoim celem jest redukcja to odejmujesz ok 300kcal, jeżeli masa to dodajesz Ok 300 kcal http://www.sfd.pl/-t1135388.html - Źródła węglowodanów w [...]
Cześć, doradziłem się chłopaków w dziale Trening dla początkujących czy mam zacząć od redukcji czy masy. Doradzili, że sucha masa. Ale przed pytaniem trochę o mnie: Trenuje 5x w tygodniu, 3x siłowy i 2x cardio Aktualnie trzymam 2800 kcal (160b/70t/350w) Cel: sucha masa Foto dodałem bo może pomóc. Wiek: 25 lat Waga: 82 kg Wzrost: 192 cm Kalkulatory [...]
Tutaj możesz przeczytać o podstawach: https://potreningu.pl/articles/290/jak-zabrac-sie-za-ukladanie-diety Zacznij od policzenia zapotrzebowania kalorycznego http://www.sfd.pl/-t276436.html Jeżeli Twoim celem jest masa to dodajesz Ok 300 kcal http://www.sfd.pl/-t1135388.html - Źródła węglowodanów w diecie. [...]
[...] DŁUGO) nie ****DIETA************************************************* JAK WYGLĄDA TWOJE ODŻYWIANIE OBECNIE - zrzut kilku dni z dziennika żywieniowego na www.potreningu.pl? CZY PRZY OBECNEJ DIECIE CHUDNIESZ/UTRZYMUJESZ WAGĘ/TYJESZ? tyję ****SPRZĘT********************************************** w domu guma, drążek, 2 szt. hantli z [...]
Tutaj możesz przeczytać o podstawach: https://potreningu.pl/articles/290/jak-zabrac-sie-za-ukladanie-diety Zacznij od policzenia zapotrzebowania kalorycznego http://www.sfd.pl/-t276436.html Jeżeli Twoim celem jest redukcja to odejmujesz ok 300kcal, jeżeli masa to dodajesz Ok 300 kcal http://www.sfd.pl/-t1135388.html - Źródła węglowodanów w [...]
[...] cwiczeniach okolo 3 razy w tygodniu musialbym jesc 3100 kcal.Co robic , dac odpoczac organizmowi i jesc te 2400 kcal czy trenowac i jest 3100 ?Wyliczenie wedlug kalkulatora potreningu.Po jakim czasie metabolizm przyspieszy i jakie beda tego oznaki?W sensie jak rozpoznam ze znowu bede mogl redukowac Te wyliczenia sa pod utrzymanie wagi , nie pod [...]
na potreningu masz kontakt z dietetykiem i trenerem i sądzę, że nie będzie problemu, jak opiszesz sytuację, że czwartek piątek nie możesz gotować i chciałbyś bazować na produktach gotowych