Sylwia Ś. - spokojnie, przed zawodami wjedzie pizza i grubość będzie odpowiednia haha :-D Infernol - też tak uważam, ale pierwsze porównanie ukazuje, że chyba niższy nieco BF jest na ten etap przed zawodami i to mnie cieszy. Jeszcze trochę dni mam na ostatnie szlify, ale czy będzie tak jak sobie to wyznaczyłem to już ciężko powiedzieć. Scena [...]
[...] - 15x ---------------------------= 150x x10 + HLR - hang leg raises - wznosy nóg w zwisie na drążku - 8,10,10,10,12 =50x + resety i wygibasy 35min Na dzisiaj cheat to pizza i 2piwa, a na jutro, to takie jakieś founde w lidlu kupiłem :-) Chyba że wszystko zjem dzisiaj, to będzie mój cheat day, a jutro już normalny HC (albo LC). Nie mam [...]
/SFD/Images/2015/9/20/b2c6408463fe4c1389b4683cf7bfb279.jpg SOBOTA Dziś zregenerowany to i trening mocniejszy. Wpadła pizza :D i ciasto /SFD/Images/2015/9/20/41afeeab39fb4f8483f26e012eb2d3c5.jpg Obręcz Barkowa 1) Unoszenie sztangielek do przodu 4 x 10-12 | 16 kg 2) Unoszenie ramion ze sztangielkami bokiem siedząc 4 x 12-8 | 12 kg 3) [...]
SOBOTA Dziś zregenerowany to i trening mocniejszy. Wpadła pizza :D i ciasto TRENING Obręcz Barkowa 1) Unoszenie sztangielek do przodu 4 x 10-12 | 16 kg 2) Unoszenie ramion ze sztangielkami bokiem siedząc 4 x 12-8 | 12 kg 3) Shoulder bombs 3 x 8| 6 kg 4 ) Unoszenie przodem, bokiem, tyłem jednorącz 3 x 12 [...]
Wszystko smakowite ;-) Chlebek nang to taki typowy dla Azji środkowej, płaski, okrągły, jak blat pizzy. Tutaj przed podaniem podpieczony na grillu i pokrojony na kawałki. Czasem kroją tak jak pizzę. Z wierzchu jest posypany przyprawami, które nadają mu niesamowity smak. Ujgurzy czasem robią z niego coś co nazywamy "pizzą po ujgursku". Właśnie [...]
[...] Dodajemy do mąki z przyprawami wyrośnięty zaczyn i wyrabiamy ok 5min podsypując mąką gdy się przykleja do ręki. Zostawiamy do wyrośnięcia. Rozkładamy na blaszce. Układamy na spodzie, najpierw sos pomidorowy, potem resztę składników. Pieczemy 20min w 200st. P.S. Z mąki innej niż pszenna pizza zawsze będzie na cienkim spodzie i nie wyrośnie tak ;-)