[...] mówiąc o tym, że owoce to też węgle, a w nabiale jest zwykle więcej węgli niż białka i tłuszczu Nie no, zdaję sobie z tego wszystkiego sprawę, ale chciałam zaznaczyć, że ja pamiętam sfd sprzed jakichś 1,5/2 lat, gdzie smażenie jajka na maśle było zakazane, a do smażenia w ogóle używało się PAM(N?) czy jakoś tak , więc proszę o czas na [...]
dobra dzis klatka poszla taka lipa ze masakra nie myslalem ze bedzie az tak zle %-) tzn pompa byla mega ale sily zero i czulem sie jakby mi rozrywalo miesnie az za bardzo oprocz tego o dziwo wody prawie nic wiecej niema niz bylo a dzis taki kac ze pomimo anorektycznej ilosci kcal ledwo jem %-) -wyciskanie sztangi skos+ 8, regres 60 x8/80 x8/100 [...]
Nie skądże, nie bez podstawy jest to w cudzysłowiu, po prostu są osoby które już zdrowy rozsądek przy tej diecie zgubiły :) swoją drogą, czemu na PAM nie smażysz, bo po zdjęciach to na głęboki tłuszcz wygląda. Popraw mnie jak się mylę ;)
ja miałam cel dotknąć palców stóp w siadzie z prostymi nogami... a obejmuję już całe stopy, pam param. a który zestaw robisz dokładnie?? ja niczego nei dotknę :-((
ja miałam cel dotknąć palców stóp w siadzie z prostymi nogami... a obejmuję już całe stopy, pam param. a który zestaw robisz dokładnie?? ja niczego nei dotknę :-(( oj czego to ja nie robię mogę Ci sporządzić poglądową wypiskę wieczorem, bo to takie mieszadła tego co na forum i tego, co mi fizjo dała (z przewagą forum, bo tej głupiej babie nie ufam)
DZIEŃ 65 DNT Wczoraj dzień rozwalony trochę, sporo czasu w pociągu. Dieta też bez szału, nie liczyłem ale były 2 posiłki: 1. Spaghetti ~350 łopatki, 100 makaronu brązowego, 50g goudy; 2. Już po dotarciu do domu 3 filety z kury, ziemniaczki i buraczki -pycha! DZIEŃ 66 Dzisiaj miska już dopięta, niestety znów wypadnie DNT, chyba że wieczorem uda mi [...]
ja go smażę na malutkim gazie około 12min pod pokrywka i jak stwardnieje to go przewracam łopatką bo wtedy już jest cały sztywny a na patelnie psikam tylko PAM na początku:-)
Witam, pokaże przepis na zupę z owocami morza. Proporcje które podaje są na jedną porcje i wychodzi z tego konkretna micha zupy. Najpierw co będzie nam potrzebne: -bulion warzywny 250-300 ml -mrożona mieszanka owoców morza 125g (u mnie głównie kalmary i krewetki) -pół cukinii -jedna marchewka -2-3 ząbki czosnku -papryka (pół żółtej, pół czerwonej, [...]
Właśnie mi przypomniałeś jak bardzo dawno nie jadłam już kurczaka z patelni ;) Co do ilości tłuszczu, którego używamy podczas smażenia to ja zdecydowanie wolę PAM ale pędzelek też mam i czasem się przydaje. Smacznego!
cebulka, czosnek i pieczarki na PAM'ie kapusta kiszona ugotowana wymieszałem wszystko i dodałem tuńczyka z puszki :-) pyyyycha! :-) miały być niby łazanki, ale jak już zrobiłem sobie chlebek to szamałem z tym :-)
Cos Ty - nie mam formy zeby wychodzic teraz -najpierw trzeba cos zrobic zeby pokazywac ;) To co jest teraz moge sobie na plazy zaprezentowac ;) Ale na MP na pewno będę - tym razem jako dzielny i wierny kibic ;) Jak robisz te poledwice wolowa ? Omlet z jakich proporcji ze taki wypasiony? To jak teraz możesz się na plaży prezentować to do czasu MP [...]
Wlasciwie mozna na wszystkim, ale wcale rzepakowy nie jest najlepszym pomyslem. Do nalesnikow polecam PAM (w sprayu), super do nalesnikow, a co do smazenia to mozna uzyc smalcu np lub loju wolowego lub innego tluszczu zwierzecego
Ja używam głównie olej kokosowy, ale wyżej wymienione; smalec, masło klarowane również będą dobre. PAM jest ok, jednak smakowo ten usmażony produkt nie jest taki jak przy większej ilości tłuszczu.