Cześć Może ktoś zerknąć na dietę czy tak jeść da rade. Ogólnie sprawa wygląda następująco od stycznia do teraz waga z 99kg do obecnych 84kg. ze świniomasy zrobiłem się normalnym gościem. Najpierw leciałem na deficycie jakieś ok 2400kcl. Od 3 miesięcy propek z winkiem i 5 tyg VLCD http://images61.fotosik.pl/1075/5d6cdc7b52228f5agen.jpg no i z [...]
dzisiejszy trening tragiczny, chyba jestem przetrenowany - brak motywacji, ciagle sie budze, jestem zmeczony i sila spada. barki: wyciskanie sztangi 3 serie 10/10/8 odwodzenie ramion w bok stojac12/12/12/12 odwodzenie ramion w pochyle 12/12/10/10 biceps: uginanie ramion z hantlami siedzac 10/8/8 uginanie ramion ze sztanga stojac 8/8/7 modlitewnik [...]
co do smażenia polecam pam mleko zawsze trzymam w lodówce ;P w kartonie to uht lepsze jest w butelce ale po otwarciu bodajże ma przydatność 48h a pierś wedle upodobań papryka zioła prowansalskie curry co tam lubisz ;o
6.07.2014 Dzień zwrotny mam nadzieję :D Wstałem późno bo koło 12:00. Dieta - śniadanie 3 jajka, serek wiejski, kromki ciemne z pomidorem i plastrem szynki z indyka - obiad pierś z kurczaka zamoczona w jajku z mlekiem, obtoczona w płatkach kukurydzianych - smażona niestety na oliwie EV bo nie mam jeszcze PAM, do tego gotowane ziemniaki i mizeria [...]
SKŁADNIKI : -2 białka jaj -15-20 g odżywki białkowej -1/3 cukinii -2 łyżki płatków owsianych -1/2 łyżeczki proszku do pieczenia -kilka rodzynek -cynamon do smaku -ulubione owoce Białka przelewamy do miski, wrzucamy odżywkę i ubijamy na najwyższych obrotach do uzyskania w miarę ubitej piany . Raczej wyjdzie coś w rodzaju piankowego kremu. [...]
Witam Serdecznie Wiek 21 lat Wzrost 181 Waga 70 Staż 5-6 lat z przerwami Trening x5 Cardio po 15 min - bieznia Siłowo : FBW x4 Środa: Rozciąganie , ćwiczenia izolowane Suplementy : Thermo Speed hardcore x2 po x2 od pon do piatku Bcaa Dieta : Nie liczone kalorie , mikra etc ale zawsze z głową Budowa : Raczej Endo [...]
[...] i wymieszać. Następnie białka i masę z żółtek i owsianych trzeba dokładnie połączyć za pomocą łyżki. Potem trzeba rozgrzać patelnię i posmarować czymś by nie przywarło(pam, oliwa itd.). Potem wiadomo, trzeba wylać powstałą masę na patelnię i smażyć, aż fajnie się zetnie. Przy przewracaniu na drugą stronę proponuję skorzystać z talerza, gdyż [...]
1 dawaj całe jaja tak to moze być tylko w cholerę tego rzepaku, do usmażenia wystarczy łyzeczka na teflom lub olej PAM na teflon psiknąć i ten rzepak zamienić na coś lepszego, oliwa z oliwekm olej lniany tłuste rybki, więcej nasion, orzechów
Nie wiem czemu boję się że przylepi mi się do keksówki, co myślisz o pieczeniu w keksówce wyłożonej papierem do pieczenia i spryskanym Pam'em ? Tak zazwyczaj piekę ciasta. Myślałem też o dodaniu malin tylko nie wiem czy soku nie puszczą i nie zepsują ciasta. Zmieniony przez - MrRMpl1 w dniu 2014-06-30 21:25:05
nie korzystałem nigdy. Chyba tylko PAM Ci zostaje. Ja używam na zmianę rzepakowego i słonecznikowego tłoczone na zimno. myślę, że jak na teflon byś wylał 3 krople i posmarował pędzelkiem to na jedno by wyszło i 5 razy taniej
jak smazyc to na PAM-ie, oleju kokosowym, smalcu. Możesz też grillować pierś, rybe i co tam chcesz. Specjalnych przypraw do kurczaka raczej nie kupuj, bo to sam syf, użyj własnych mieszanek
a muszą być z panierką? Jak tak to pam na patelnie i smażysz. Mozna też słonine nabić na patelnie i rozmarować lub jakimś płatkiem bawełnianym oliwe cienko rozprowadzic po patelni. Można też odsączyc tłuszcz z kotleta na ręczniku papierowym, niektórzy obierają z panierki. Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2014-06-17 15:30:03
Kurdele pany, wczoraj dostałem PAM no to cały podjarany zrobiłem sobie na nim kurczaka tylko tyn kurczak potem śmierdział strasznie :/ A za to przed chwilą zrobiłem sobie placuczki owsiane i co nie smierdziały ! Pyszne ! Ma ktoś PAM i sie wypowie ? :)
W moim przypadku twaróg 250 g, zmielone płatki owsiane 50 g (myślę, że 30-40 g wystarczy, jak i jakieś otręby czy mąka pełnoziarnista - co kto woli), przyprawy, jajko, proszek do pieczenia (ja nie dałem, bo nie miałem i wyszło). Wszystko mieszamy widelcem. Potem wrzucamy na papier do pieczenia. Warto podsypać mąką, żeby nie przywierało (ja użyłem [...]