Ja nie smaze. Jezeli juz to na PAM'ie czy teflonie. Jezeli usmazysz sobie cos raz na jakis czas to nie ma sensu meczyc sie i liczyc ile tam bylo tluszczu. Jezeli smazysz codziennie to powinienes to zmienic
Najlepsze do smażenie termicznie to :olej kokosowy/palmowy, smalec/słonina, i do krótkiego smażenia oliwa z wytłoków Zdrowotnie: Pam, oliwa z oliwek, olej kokosowy
Do smazenia uzywaj tluszczow stalych, jak np smalec, ew. PAM, lub w przypadku krotkiego smazenia oliwa z oliwek rafinowana. Do picia czy surowek, oliwa z oliwek extra vigrin, olej lniany, oczywiscie w zaleznosci od proporcji kwasow tluszczowych w diecie.
vins bazylowi nie chodzilo w tym momencie tyle o ilość białka co o fakt że bierzesz go z prochu. no fakt tego białka z prochu jest za dużo , robie to z braku czasu ale postaram się go ograniczyć , poprawię dietę Ile g białka dostarczasz z źródeł zwierzęcych a ile z roślinnych? nie wliczam do bilansu dnia białka ze zródeł roślinnych w [...]
A ja rybę posypuję przyprawą do ryb z Lidla. Następnie smażę na oleju PAM. Po usmażeniu polewam dość dużą ilością soku z cytryny i jest ok i nawet smaczna.
pam? wygooglałam ze to jakis beztłuszczowy olej. to jakis oksymoron ale dobrze, gdzie to mozna kupic i ile kosztuje? Znalazlam sklad: Ilość w porcji : Tłuszcz 0 g Tłuszcze nasycone 0 g Cholesterol 0 mg Sód 0 mg Węglowodany 0 g Proteiny 0 g Skład: olej rzepakowy, etanol, lecytyna sojowa, gaz nośny. hm nieco dziwne
Dzisiaj huragan w pracy Nie mogłam oszukiwać i czytać SFD Lukrecjo byłam u Ciebie, myślałam że przyznając się do ciałka wstawisz foty? A tu co?? też aparat zepsuty?? Mamy identyczne jeśli chodzi o ciałka (kobiet) które nam się podobają. Prawie wszystkie maiłam już wcześniej na kompie..a nogi Pam..mmmmarzenie Żyrafka...nie było Cię w ogóle [...]