[...] D, E, K. Pewne kwasy tłuszczowe mają podstawowe znaczenie dla wzrostu i utrzymania funkcji organizmu. Źródłami tłuszczów w diecie są: mięso, produkty mleczne, jaja, orzechy, owsianka. Większość kalorii powinna pochodzić z węglowodanów i tłuszczy. Mleko jest idealnym produktem przyczyniającym się do rozwoju, gdyż zawiera łatwo przyswajalne białko, [...]
[...] D, E, K. Pewne kwasy tłuszczowe mają podstawowe znaczenie dla wzrostu i utrzymania funkcji organizmu. Źródłami tłuszczów w diecie są: mięso, produkty mleczne, jaja, orzechy, owsianka. Większość kalorii powinna pochodzić z węglowodanów i tłuszczy. Mleko jest idealnym produktem przyczyniającym się do rozwoju, gdyż zawiera łatwo przyswajalne białko, [...]
[...] D, E, K. Pewne kwasy tłuszczowe mają podstawowe znaczenie dla wzrostu i utrzymania funkcji organizmu. Źródłami tłuszczów w diecie są: mięso, produkty mleczne, jaja, orzechy, owsianka. Większość kalorii powinna pochodzić z węglowodanów i tłuszczy. Mleko jest idealnym produktem przyczyniającym się do rozwoju, gdyż zawiera łatwo przyswajalne białko, [...]
[...] D, E, K. Pewne kwasy tłuszczowe mają podstawowe znaczenie dla wzrostu i utrzymania funkcji organizmu. Źródłami tłuszczów w diecie są: mięso, produkty mleczne, jaja, orzechy, owsianka. Większość kalorii powinna pochodzić z węglowodanów i tłuszczy. Mleko jest idealnym produktem przyczyniającym się do rozwoju, gdyż zawiera łatwo przyswajalne białko, [...]
[...] się problemy z wypróżnianiem (duża ilość białka, mało węgli zrobiły swoje) 1 posiłek ~godz 7:00 8:00 w zasadzie codziennie taki sam - czasami rozbijany na dwa posiłki owsianka + owoce suszone jajka 4-6 sztuk (różne formy) chleb żytni owoce 2 posiłek ~godz 13:00 bardzo duzo bialka (różne rodzaje) dużo warzyw bardzo mało węgli owoce 3 [...]