z maki kasztanowej latwo zrobic zakalec. z kolei z kokosowej, moze sie rozpadach i kruszyc. Moij omlet z maki kokoswej samej robilam tak 30 g maki, miarka odzwyki, proszek do pieczenia, 1 cale jajko, 1 zoltko, cynamon i woda., pol ugniecionego banana. Dokl;adnie wymieszac. (mozna dac garste borowek albo malin do srodka - mega) Drugie bialko ubic i [...]
No właśnie obawiam się tego, że będę potrzebować słodkiego smaku. Na razie słodzenie owocami mi nie wystarcza (omlet z samymi owocami - bleh, jak Wy to jecie :-> ), miodu też muszę dać pół słoika aby to było smaczne dla mnie. Też się naczytałam Obli i Martuccy i jakoś tak jestem sceptycznie nastawiona do tych odżywek. Odżywkę bezsmakową dodaję [...]
No właśnie obawiam się tego, że będę potrzebować słodkiego smaku. Na razie słodzenie owocami mi nie wystarcza (omlet z samymi owocami - bleh, jak Wy to jecie :-> ), miodu też muszę dać pół słoika aby to było smaczne dla mnie. Też się naczytałam Obli i Martuccy i jakoś tak jestem sceptycznie nastawiona do tych odżywek. Odżywkę bezsmakową dodaję [...]
Rai robię omlet na słodko to znaczy dodaję kilka rodzynek. Kilka razy próbowałam też zmieszać wheya z awokado i mleczkiem kokosowym (ala lody).Robię też ciasto z batata z bananem i jajkiem.Teraz w Polsce kilka razy wpadło coś zakazanego słodkiego ale już się ogarniam bo nie chcę się toczyć ;-)
kasztanowej jeszcze nie próbowałam nigdy, a jeśli chodzi o kokosową to mojemu dziecku nie podchodzi z niej omlet a ja dwóch różnych śniadań rano nie mam czasu robić :-)