[...] z kwasami organicznymi i aminokwasami, dzięki czemu charakteryzują się bardzo wysoką przyswajalnością przez organizm. Nie osłabiają ponadto działania witamin i są bardziej odporne na obecność konserwantów i wielu innych niekorzystnych związków chemicznych obecnych w żywności. OLIMP Vita-min Plus® to przewaga nad innymi witaminami dzięki [...]
[...] z kwasami organicznymi i aminokwasami, dzięki czemu charakteryzują się bardzo wysoką przyswajalnością przez organizm. Nie osłabiają ponadto działania witamin i są bardziej odporne na obecność konserwantów i wielu innych niekorzystnych związków chemicznych obecnych w żywności. OLIMP Vita-min Plus® to przewaga nad innymi witaminami dzięki [...]
[...] samego aminokwasy reaguje ze swoją własną grupą karboksylową, powstaje nieaktywny metabolicznie związek - laktam - zwany też laktaminą. Zwykłe aminokwasy białkowe są raczej odporne na laktamację, gdyż w ich molekułach grupa aminowa i karboksylowa pozostają związane z tym samym atomem węgla - alfa. Jednak w molekułach aminokwasów [...]
[...] samego aminokwasy reaguje ze swoją własną grupą karboksylową, powstaje nieaktywny metabolicznie związek - laktam - zwany też laktaminą. Zwykłe aminokwasy białkowe są raczej odporne na laktamację, gdyż w ich molekułach grupa aminowa i karboksylowa pozostają związane z tym samym atomem węgla - alfa. Jednak w molekułach aminokwasów [...]
[...] samego aminokwasy reaguje ze swoją własną grupą karboksylową, powstaje nieaktywny metabolicznie związek - laktam - zwany też laktaminą.Zwykłe aminokwasy białkowe są raczej odporne na laktamację, gdyż w ich molekułach grupa aminowa i karboksylowa pozostają związane z tym samym atomem węgla - alfa. Jednak w molekułach aminokwasów [...]
[...] samego aminokwasy reaguje ze swoją własną grupą karboksylową, powstaje nieaktywny metabolicznie związek - laktam - zwany też laktaminą. Zwykłe aminokwasy białkowe są raczej odporne na laktamację, gdyż w ich molekułach grupa aminowa i karboksylowa pozostają związane z tym samym atomem węgla - alfa. Jednak w molekułach aminokwasów [...]