[...] w formie "batonu" waga na oko, robie za jedym razem na 4 dni i dziele mniej wiecej po równo. - Płatki owsiane 40 g - białko 15 g - rodzynki 5 g - twaróg 62 g - mąka 5 g - orzechy laskowe 10 g 28/12/33/363 3. przed i po treningu, podzielic na pol, podaje wspolnie zeby latwiej liczyc: - ryż brązowy 100g - pierś 300 g - warzywa 300g [...]
[...] w formie "batonu" waga na oko, robie za jedym razem na 4 dni i dziele mniej wiecej po równo. - Płatki owsiane 40 g - białko 15 g - rodzynki 5 g - twaróg 62 g - mąka 5 g - orzechy laskowe 10 g tu wlasnie bez wegli mozesz dac jajka na twardo z warzywami i orzechami 28/12/33/363 3. przed i po treningu, podzielic na pol, podaje wspolnie [...]
Wiadoma sprawa jest ze najlepszy jest ryz brazowy, jednak jego cena jest dosc spora w zamian mozna jesc ryz dlugoziarnisty bo ma ok IG, jak jednak jest z przetworzonym ryzem np. Wafle zyzowe, ryz preparowany, makaron ryzowy, maka ryzowa ?? Jak sie rysuje spozywanie ryzu w takich postaciach ?
[...] mi sie po 4cm kazde w ciagu 2 mies. i spodnie zrobily sie na mnie za ciasne i ocieralem sie udami ! Ja stosowalem mąke ziemniaczana (500g kosztuje 2 moze 3 zl) a pomoglo bo mąka ziemniaczana posiada skrobie i osuszaly mi sie te zaczerwienione miejsca. stosowalem to 2-3 razy dziennie i po ok 4 dniach poprostu o tym zapomnialem :) Aha i jeszcze [...]
Mi sie dokladnie to samo robilo i tez tam gdzie tobie :) ja do tego mialem rozstepy w pachwinach..duzo przytylem i na poczatku smarowalem nascią tribiotic w saszetkach z antybiotykiem a jak zniknely rostepy smarowalem mąką ziemniaczaną po kilku dniach zaczerwienione miejsca zniknely :)
Ja slyszalem z enajlepsza jest jak ja ze 3 razy odgrzejesz tak jak bigos Wiec zjesz sobie jutro.. Ja dopiero 2 posilek od rana jem W miedzy czasie byl lodzik z maka
nocne Marki, he... Morales nie wiem jak wyglada twoj chleb wiec trudno ocenic, jego "prawdziwosc", ale powiem ci jedno, procz chleba od baby z rynku nie natrafilam w Polsce na chleb razowy, mimo, ze takie nazwy sa. Prymitywny test: jezeli chleb jest puchaty lub/i elastyczny- nie jest razowy (a moze jest tylko ma tyle ulepszaczy ze ze [...]
To fachowo , 5 dni, nie byl za mocno kwasny? i sie kruszyly... to dziwne , mi wychodza takie maziste... Wiesz sprobuj odrobine oleju dac do tego na koniec, bo te maki kupne sa robione z ziarn z ktorych usunieto zarodek, bo to tlusz i maka wtedy szybciej jelczeje. Ja tez dostalam swiateczna podwiazke w galerii, ale jakos mi sie nie chce jej [...]
Podaj jego sklad? Prawdziwy razowiec raczej powinien byc ciezki, zbity i twardy. Ten jest raczej miekki, ze zbednymi dodatkami jak karmel, maka pszenna. Moge sie mylic
Oczywiscie masz racje, maka zytnia + niestety pszenna i zabarwiany slodem. Ale ciezko znalesc dobry chleb ktory by byl naturalny a do tego nadawal sie do spozycia przez wiecej niz 1 dzien...dlatego juz choduje zakwase hehe tylko ten specyficzny zapach...podobno musi taki byc (kwas mlekowy chyba sie wydziela)
WItaj:) Najlepiej ograniczyc spozycie chleba do minumum, skup sie na innych lepszych zrodlach WW jak ryz brazowy/paraboliczny, kasze gryczana/jeczmienna/kus kus, makaron razowy/z maki durum,platki owsiane. no i na koncu dobrej jakosci CHLEB RAZOWY bez zbednych dodatkow jak np.maka pszenna,karmel itp.
[...] to proszę bardzo: Chleb Adama - jest na bazie mąki migdałowej , na 100 g chleba tylko 1,9 W . W smaku rewelacyjny i bardzo syty . B-33, W-1,9, T-13,3 Składniki chlebka : mąka migdałowa, gluten pszenny witalny, ziarna lnu, ziarna słonecznika, sól, przyprawy, drożdże suche ( osobno pakowane) www.dobradieta.pl Zmieniony przez - wweraw w dniu [...]