Jeśli tam siedzi oxa to i tak % jest zaniżona przy 30mg jak będzie tam połowa to będzie dobrze, osłonki więc nie będą nie zbędne. Tylko jest ogromna szansa że będżie tam wino lub tura lub combo winka lub z turinabolem czy jakimś tanim ph. pewnie ;] na jakiej podstawie snujesz takie pierdy ? a skad wiesz ze nie ziemniaczana maka przeciez [...]
[...] dodajemy podczas miksowania bialek, a nie na zasadzie kolistymi ruchami laczymy lopatka z bialkami (tak wiem, malo jeszcze widzialem %-) ). wiecznie mi ta piana opada przy mieszaniu %-) wlasnie dzisiaj mialem w planach jakis biszkopcik zrobic na kokosowej to sprobuje metoda z tego przepisu :-)) daj znać czy wyjdzie. mąka kokosowa to inna bajka.
bylibyscie tak dobrze i zerkneli na diete, czy wszystko w porzadku? chce miec 100% pewnosci, ze robie dobrze, nie chce marnowac czasu. wiem, ze powinienem to wrzucic w formie zrzutu z potreningu, ale kuuuurde, tak mi sie nie chce, chodzi mi tylko o dobor produktow, makro podsumuje. wrzuce przykladowe 2 dni z tygodnia i jeden dzien z ladowania: [...]
bylibyscie tak dobrze i zerkneli na diete, czy wszystko w porzadku? chce miec 100% pewnosci, ze robie dobrze, nie chce marnowac czasu. wiem, ze powinienem to wrzucic w formie zrzutu z potreningu, ale kuuuurde, tak mi sie nie chce, chodzi mi tylko o dobor produktow, makro podsumuje. wrzuce przykladowe 2 dni z tygodnia i jeden dzien z ladowania: [...]
Napisalbys moze swoja dieta,a dokladniej ile kalorii wcinales, czy w dt i dnt zmieniales cos. Czy jakies aeroby lecialy czy same ciezary? Rekompozycja wypas :-) ! Dzięki wielkie :). Ogólnie dosyć szybko zrzuciłem wagę i można zapewne było to zrobić o wiele lepiej. Aeroby (siłownia+dom przez okres ok.1,5 miesiąca), spadek wagi ok. 7 kg - [...]
[...] 30 min w 180C. Na taką blaszkę (1 en zjedzony przed zdjęciem) bierzesz 100 g kaszy. Ja dodałam do kaszy odżywkę (2 miarki), olej koko (łyżeczkę, ale można bez), 4 figi drobno pokrojone, 3 łyżki sezamu, 3 łyżki wiórków koko, 1 łyżkę mąki koko (lubię ten koko smak, w ogóle nie musi mąka tambyć). Na wierzchu u mnie żurawina do mięs Rolnika:)
Tak główne boje to podstawa i trzeba je budować jak tylko się da:-)) Wiadomo, że lepiej wciągnąć dobrego burgera niż maka;-) Dlatego właśnie chcę dopracować technikę to maxa... Ławka idzie w miarę dobrze, żołnierz też. Główna praca pójdzie w przysiad i martwy klasyk... Martwego klasyka póki co nie robię tylko na prostych nogach. Więc cała para [...]
Mąka basia typ 1850 patrząc na to co napisane jest wręcz super zdrowa ale wole się upewnić Prosze o opinie na temat tej mąki i czy warto jeść ją codzienie /SFD/2018/5/9/64b104ef5eff43aa9991e2acabaad5b1.jpg