co to za wolowina, ze swini :D chyba nie rozumiem... Masz wątpliwości, czy odróżniam wołowine od wieprzowiny? Przecież pisałem, że antrykot i pręga. W wieprzowinie takie nazwy nie występują:) Zwykła wołowina:)
mm1986 znając cię trochę obstawiam ze twoja stagnacja tkwi w psychice za szybko się poddajesz lub kombinujesz nie potrzebnie wytrwaj na redukcji w diecie dopilnuj tego co zaplanowałeś nie podjadaj a wszystko bedzie dobrzę im wiecej kombinowania tym gorzej i w końcu samemu sie nie wie co sie chce, dieta ryje troche głowę to samo na masie nie ma co [...]
Lodzianin na amerykanskich forach niektorzy tak leca. Wiadomo ze super efektow nie bedzie ale dzieki temu nie zalewaja sie i trYmaja caly czas zbita sylwetke. Ale mowie tu o dobrym trenie a nie o takim gdzie ma polowe tego stezenia tam na start malolaci po gramie cypio bija, w rzeczywistosci tez tak jest z tego co obseruje na silowniach, tu 60mg [...]
w uk to samo, nie ma czegoos takiego jak darmowy dentysta, chcesz isc to musisz zaplacic dokladnie, dlatego mowie w pl maja okazje badac sie korzystac to niech korzystaja, sam wiesz jakie koszta sa micz i w uk, pewnie to samo co stany PL to jest raj medyczny, ale oni nie wiedza i tylko marudza %-) ale spokojnie, niedlugo sie zyebie i bedzie tak [...]
Ta dieta jest spoko, jedyny problem jaki byl to psychika u mnie, po prostu mam jaja i sie przyznaje, chodzilem w bluzie na silke, czulem sie jak szmata, ktora rozpoczyna przygode na silowni. Ale efekt byl ok, tylko jak mowie, mam jaja i sie przynaje bez bicia, chodzilem z glowa w dol %-) znam ten ból miałem to samo i pewnie za jakis czas znowu [...]
Ta dieta jest spoko, jedyny problem jaki byl to psychika u mnie, po prostu mam jaja i sie przyznaje, chodzilem w bluzie na silke, czulem sie jak szmata, ktora rozpoczyna przygode na silowni. Ale efekt byl ok, tylko jak mowie, mam jaja i sie przynaje bez bicia, chodzilem z glowa w dol %-) znam ten ból miałem to samo i pewnie za jakis czas znowu [...]
Nie wiem jakiego indyka Ci mama przyniosla, chyba nie piersi, bo piersi indyka maja jeszcze mniej zawartosci tlusczu niz piersi kurczaka. Zostaw to mamie na obiad. Nawet nie chodzi o to ze Ci to podbije kalorycznosc, to sa tluscze, niezdrowe. Zmieniony przez - mm1986 w dniu 2014-06-03 15:50:59
lol 8 otwartych brakuje lyzeczka, nie sadzisz chyba ze ktos kupi otwarte zarcie po kims obcym? chlopie.... ze ci nie wstyd, naprawde. Byś się chłopie zdziwił jakie jest zainteresowanie. Poza tym już ktoś to licytuje. Wstyd to kraść. Przepraszam za spam.
mm1986 w zupełnośweci się zgadzam ;-) Ale myśle ze bedzie mi to dane swpróbowac, teraz już sumie redu robie na tych 100mg e2d;d na wiosnę jak bede wychodził na MP jako senior to się da wiecej';d a wtedy na MPJ było do zbicia 10kg w 8-9dni gdzie już było sycho bardzo no i jak mówisz nabicie dopiero przyszło po 2 dniach zarcia;d
mi juz sie odwidziały peptydy, jest ryzyko domieszki slinu w nich więc odłożę na kilkaset iu stronga i to polecę no czytalem w temacie snary jak o tym pisales, ciezko powiedziec... macie jakieś konkretne info czy są wały gh soma stronga koledzy ???
[...] ze byly dobre, jestem w stanach,kupuje te najdrozsze piersi z kurczaka niby NON-HORMONAL, kosztuja prawie 2x tyle co normalne i powiem tyle, jak zawsze otworze czuje szambo jak chuy,powaga... ale tak to jest,jak sie rosnie na koksie,to potem i tak smakuje. Opyerdolil bym polskiego kuraka %-) Zmieniony przez - mm1986 w dniu 2012-09-18 09:43:55
mm1986 o stejkach to sobie w wiekszosci pomarzyc mozemy. kg polędwicy wołowej to 3-4-krotność kg łososia Myślałem, że może jakaś california, hehe ;-), ale przynajmniej centucky blisko %-) A która wirginia? ta z dostępem do oceanu? sory za off top Zmieniony przez - lestat1986 w dniu 2012-10-31 09:33:53
zrobione, wol jak wol czyli gumowaty chyba ze nie umiem zrobic Zeby stek byl dobry, to trzeba go robic z dobrej wolowiny, nie z opony niestety. Dzis akurat czytalem fajny art o wolowine Polskiej, i o Beef Masterze jakie to fajne oszusty, ze reklamuja cos co wogole nie sprzedaja etc, beka. Inna sprawa, że w Pl dobrego woła ciężko dostać, to co [...]
jak go robicie, bo moze wstyd ale nigdy w zyciu nie jadlem lososia, zawsze bida byla, to teraz bym sobie zjadl, tylko jak robicie ? Ja robie tak: klade na folie, nacieram oliwa z oliwek, skrapiam obficie sokiem z cytryny, troche pieprzu, troche ziół (soli nie daje), czasami symbolicznie czosnkiem, zawijam w folie i na 20-25 minut do piekarnika. [...]