Przedstawie to co ja jadam - zaznaczam wiem ze daleko mi do idealu z tym - naraze staram sie przestawic na odpowiednie "tory". Wszystkie ceny to w zasadzie marketowe - kupuje wiekszosc w plusie,biedronie,lidlu - tak wiec produkty najtansze nie zawsze ekstra jakosci. Dieta ok 3700 lacznie z niewielka suplementacja . Dwie wersje obecna i [...]
[...] kurze - JEDNO średnie jajko (60g) 180g Płatki owsiane 50g Dżem truskawkowy niskosłodzony 20g Słonecznik, nasiona 30g/ wywal dżem, daj np rodzynki, daj więcej białka(twaróg,mleko itp) i ewentualnie więcej owsianych, śniadanie musi być kaloryczne BTW: 20/22/49 II posiłek Gain bolic 100/ to nie jest posiłek Jabłko 50g Proteiny 20g BTW: 31/2/86 III [...]
Zmieniłem to co musiałem. Wyszło według mnie dobrze, a nawet świetnie. Teraz tłuszcze i węglowodany są niemal idealne, jedynie białka o 40g więcej. Oto moja dieta: Śniadanie: -Płatki owsiane 100g -Rodzynki 30g -Mleko 2% 200g -Twaróg półtłusty 100g B: 37,9g T: 16,05 WW: 95,3g 2 śniadanie: -Chleb żytni razowy 80g -Masło 15g -Ser gouda 30g [...]
Witam. Jestem początkującym, trenuje od 9 miesięcy. Diete trzymam od 3 miesięcy. Waga 75kg Wzrost 175cm Wiek 17lat Siłownia 3 razy w tygodniu, trening aerobowy (kickboxing) 2 razy w tygodniu. Dieta 3500 kcal Białko 2,5g/kg - 187g Węglowodany 5g/kg - 375g tłuszcze 1,8g/kg - 138g Suplementy - kreatyna przez pierwsze 4 tygodnie cyklu monohydrat [...]
[...] zastanawiam sie nad tym ostatnim posilkiem wieczorem piję zieloną herbatę b:180 t:62 w:275 razem 2400~ Kcal Twaróg + warzywa II. w wt, czw, sb ŚNIADANIE 60g platki owsiane mleko 200ml twarog 100g B:31 T:7 W:55 Jajka zamiast twarogu II ŚNIADANIE 60g razowca ser zolty szynka z indyka/kurczaka B:10 T:5 W:36 Ser out, daj mięso/jaja Dodaj warzywa i [...]
1.posiłek 10.00 Mleko spożywcze 2% tłuszczu 400 g Płatki kukurydziane/nie mam innych płatek 100 g Jaja kurze całe 60 g b 27 / t 16 / w 97 2.12.00 Chleb żytni razowy 80 g Szynka kanapkowa 30 g Margaryna "Rama" 20 g b 9 / t 17 / w 37 3. 15.00 Ziemniaki wczesne 200 g Żeberka duszone wieprzowe 150 g Burak 80 g b 16 / t 16 / w 32 4. 16.00 [...]