1. ( w czasie wakacji jest to przedtreningowy, trening rano) 70g owsianych 2 jaja Miód Mleko 2% szklanka banan 2. (po treningowy) białko W domu 100g ryzu braz./kaszy 150 g piersi mała porcja warzyw 3. 50 g ryzu braz./kaszy 75 g piersi Warzywa oliwa DOBRZE BYŁOBY UROZMAICIĆ I DAĆ RYBĘ CZY INNE MIĘSO 4. makaron/ziemniaki 75 g piersi Warzywa olej [...]
jeśli na słodko chcesz to słodzik, cynamon, kardamon, kakao, miód, jakieś owoce jeśli na pikantnie lub tak nie na słodko to dodaj bazylię, oregano, pieprz, paprykę , jakieś warzywa
Ale jeśli by tak poprawić ten pierwszy posiłek :1 posiłek ok.9. . Miód pszczeli ok.405kcal/125g/Węglowodany 99.38 g/Białko 0.38/ . 2 Jaja kurze 69.5 kcal/Białko 6.25 g. . Jedna kromka grahamka. Tez mam z tym problem ze niby wiem gdzie w jakich produktach jest białka i są węglowodany itp.No ale w praktyce nie wiem co mógłbym jeszcze do tego [...]
[...] sie az tak o brzuch.oczywiscie bede go trenowal jak zawsze 2x w tygodniu. Mozecie mi jeszcze powiedziec co z tym carbo? pieniedzy duzo nie mam wiec chcialbym jakos zaoszczedzic,dajac np po treningu 30g carbo (4kg starczyloby mi na ok.4 miesiace)do tych 30g moge dorzucic tez miód jakby co Zmieniony przez - rynekmaks w dniu 2010-07-07 16:26:25
Witam, czy miód po podgrzaniu traci właściwości ? :-/ Biorę łyzke miodu do szklanki i podgrzewam w mikrofali jakies 8 sekund az będzie w postaci płynu - ale nie jest wrzący czy nawet bardzo gorący...po prostu się rozpuszcza. Robię to do płatków bo jem platki z zimnym mlekiem, nie lubie ciepłego więc nie wiem jak ten miód roztopić inaczej. Rodzice [...]
Tak, ponoć traci własciwosci. Polecam wieczorem poprzedniego dnia dac miód do wody dodac cytryny i zmieszac i schowac do lodowki. Mm pychota, a jak pobudza:)
Większość ludzi w zimie do gorącego mleka z czosnkiem dodaje miód od razu przez co miód traci właściwości - należy do letniego dodawać. Nie trzeba chować do lodówki wody z miodem. Może stać w temp pokojowej od wieczora do rana pod przykryciem.
j/w czesto zesztą podgrzewamy miód skrystalizowany co jest błędem podczas dekrystalizacji giną enzymy a właściwośi bakteriobójcze i lecznicze także tracą na mocy
Czemu? Dzisiaj z michą kiepsko. Rano jajecznica z 5 jaj Później 100g płatków owsianych + 35g biała Następnie 300g kuraka + warzywa zielone + kartofle później będzie 250g sera i miód to wychodzi ok 150g biała 200g ww słabo z tłuszczami wyjeżdżam, wracam w niedzielę. Od poniedziałku hst
eee ogladal ktos dzis sport po wiadomosciach ?????? ****a co za dupa byla pokazana to az sie wy***ałęm , sciagam ten kawalek i wam ja puszcze tu . poprostu miód
smaki: Rum - melon biala czekolada rocky road( czekolada- z kremem orzechowym) tiramisu karmel wanilia - miód aha - tak możliwy odbiór w łodzi także Zmieniony przez - aaggaata w dniu 2010-07-09 22:32:37
No tak masz racje :) ale sa jeszcze anty podwody: 1. jest okazja zeby zjesc cos bez uzycia slodzikow i chemii, po co więc wciskac i tu ten proszek ? (nie powiem bo lubie białka ale to inna kwestia) 2. pojscie na latwizne :)(kiedys czytałem we flex o przepisach ze 100% naturalnych tanich zrodeł takich jak otręby sojowe, platki ows, miod rodzynki [...]
Ale na co ma działać ? Znowu chodzi o te nasycone w jajkach? Dajcie już spokój Dla mnie większym problem jest samo mieszanie białek i węgli (różnica ph) niż kwestia kw. tłuszczowych i węglowodanów.(Jedynie miód się dobrze trawi z białkami) A propos mięsa. Ostatnio skosztowałem surowej polędwicy wieprzowej. Pycha! Gotowane naprawdę się chowa