Burger, ale taki pół czit bo mięso kurczaka z grila i sos jogurtowy. Czit bo miałem bardzo wymagający dla mnie trening. Pyszny! P.S. Łukasz, pisałem na yt że wjeżdżamy na Alpe du Zwift, ale była Francja i zrobiłem nt Ventoux. /SFD/2021/9/3/180f3d192c4d44908d39b45312462766.jpg /SFD/2021/9/3/33750d4fae1c431cbe50537a7ffb9063.jpg Zmieniony przez - [...]
Jako "klasyczny" burger bardzo spoko, rzeczywiście mięso nie jest jakoś zbytnio tłuste i ma w sobie smak. Bez dodatków, sam ser, sałata i sos. Bułka ok. Ogółem smaczny i cena nie najgorsza.
[...] z nikim. Libido bez zmian, caly czas bdb... ani na lepiej ani na gorzej. Ale fajne jest to uczucie jak budzisz sie i widzisz w lustrze jak Ci wyp*****la na wierzch cale mieso i pali fat. Masz wrazenie ze w koncu nie wyj**ales kasy w bloto %-) Nie wiem czemu taka naj**ka jest na to DNA, (chyba ktoś ma w tym interes) jak dla mnie zaj**ista [...]
[...] jak sie fejki bije. Genamed pharma, Medina Pharma Labs? Genamed sprawdzany wielokrotnie bdb...Mediny nie bralem Gen mnie zaskoczyl. Zawste kupowalem wg zasady, ze tanie mieso... A to nie prawda. Bija propa teraz i jest ok, reszta czeka na lepszy czas. Do mediny sie zrazilem mialem ta zle ugotowana, z krysztalami i potwornie bolsna. Mimo [...]
Dlatego napisałem, że czasami :-) Poza tym, serio ktoś bierze po 100mcg t3? Nigdy nikomu nie rozpisałem więcej niż 50. Przecież to mięso ucieka tak ładnie jak i smalec %-)
IM szkoda środka, szkoda mięśnia, boli jak cholera, raz wbiłem, męczyłem strzykawkę z 20min, wbijanie wody w mięso daje mi uczucie jakbym ogień wbijał.... IV ładuję. Przed wbiciem wącham czy aby na pewno jest co ma być, ale ciekaw jestem jak ze sterylnością, na razie syfa nie złapałem.
Pyerdolisz, zwyczajne osobiste predyspozycje mają tu znaczenie, czy coś boli, powoduje dyskomfort, użyte pół produkty, jednemu taka baza olejowa odpowiada, drugiemu inna, nadwrażliwość na któryś ze składników, reakcje alergiczne, cała filozofia . Dokładnie panax musiał być na czymś [...]
Ja kupuje mieso z uda indyka, wykajam caly fat jaki tam jest dokładnie i wg.tabel takie mieso ma 4 5g fatu na 100g. Temu takie mieso bo 1kg wychodzi na promo czasem za 6zl %-) ale jest z kością tez. Jak się wykroi wszystko ładnie to z 750g mięsa samego zostaje. Takie mieso jak smażę na szybko tez czuje ze długo leży na kiszkach ale jak już je [...]
Ja kupuje mieso z uda indyka, wykajam caly fat jaki tam jest dokładnie i wg.tabel takie mieso ma 4 5g fatu na 100g. Temu takie mieso bo 1kg wychodzi na promo czasem za 6zl %-) ale jest z kością tez. Jak się wykroi wszystko ładnie to z 750g mięsa samego zostaje. Takie mieso jak smażę na szybko tez czuje ze długo leży na kiszkach ale jak już je [...]
Ja kupuje mieso z uda indyka, wykajam caly fat jaki tam jest dokładnie i wg.tabel takie mieso ma 4 5g fatu na 100g. Temu takie mieso bo 1kg wychodzi na promo czasem za 6zl %-) ale jest z kością tez. Jak się wykroi wszystko ładnie to z 750g mięsa samego zostaje. Takie mieso jak smażę na szybko tez czuje ze długo leży na kiszkach ale jak już je [...]
[...] powiem tyle - białka mam tyle samo co zawsze. Myślałem, że to była kwestia węgli, ale...wywaliłem doszczętnie mięso i brzuch działa pięknie. Dokladnie, najbardziej czerwone mieso zalega na flakach czesto. Sam ograniczylem mieso i tez czuje sie lepiej :-)) Zaleganie na kichach czerwonego mięsa, to największy mit jaki jest. Na kichach najbardziej [...]
Ja tez każde mięso kupuje w lidlu i prawie zawsze leci indor a jak kupie coś w biedronce to jakoś mi nie podchodzi dobrej jakości mięso mają też w intermarche no i te ich wyroby z własnej wedzarni tez spoko W marchu jest dobre mieso czerwone ale drób akurat kulawy-przynajmniej u mnie w miescie.
A ja powiem tyle - białka mam tyle samo co zawsze. Myślałem, że to była kwestia węgli, ale...wywaliłem doszczętnie mięso i brzuch działa pięknie. Dokladnie, najbardziej czerwone mieso zalega na flakach czesto. Sam ograniczylem mieso i tez czuje sie lepiej :-))
Ja tez każde mięso kupuje w lidlu i prawie zawsze leci indor a jak kupie coś w biedronce to jakoś mi nie podchodzi dobrej jakości mięso mają też w intermarche no i te ich wyroby z własnej wedzarni tez spoko
Jak ktoś mi mówi kruche mięso, to już wiem że ma wióry %-) polecam do 15min góra gotować i zobaczyć różnice, póki mięso nie odda całej wody, bo się włókna rozdzielą :)
Teoria teoria a praktyka praktyka. Zakładając ze nie bylo żadnych innych zmian w diecie a po odstawieniu miesa jest spora zmiana to jak to w takim razie wytłumaczyć? Upierać się ze to nie przez mięso? Musisz pamiętać, że mięso jak i białko mają największy indeks sytości, dodaj do tego trochę tłuszczy (nie musi być dużo) i jesteś zapchany. Weź pod [...]
Widać, widać kable :-) Jest forma b.dobra, ale za to nikt nie placi - czas wrzucic mięso :-) A co do jedzenia jak pisales...to jeść można byle kiedy %-) %-)
mowilem zeby wyj**ac tego kurczaka jak sie nie ma pewnosc, IMO Lidl ma najlepszego jakosciowo jesli chodzi o markety i pakowane mieso, najgorszy maja chyba w Tesco
Przemek prążki będą jak będzie mięso, jak zbijasz wagę i jesteś wy.. to nie będzie prożków. Jak cię bolą stawy to dłuższe tempo i lepsza technika. Ciężary z automatu pójdą w dół, a bodziec moim zdaniem będzie nawet lepszy. Zmieniony przez - SebastianMielecki w dniu 2017-12-01 20:15:57