SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

maslo

Czy chodziło Ci o: "masło"?

  • ale dobre mniam a maslo orzechowe po co wpieprzasz ?

    Odpowiedzi: 2705 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2009-07-17 16:30:46 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • mniam a maslo orzechowe po co wpieprzasz ?

    Odpowiedzi: 2705 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2009-07-17 16:31:15 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • owoce też jem ale dobre takie masło spróbuj

    Odpowiedzi: 2705 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2009-07-17 16:38:37 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • wy to jednak bydlaki jestescie ten poszedl jesc, ten do sklepu po maslo orzechowe, a ja tu gloduje

    Odpowiedzi: 2705 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2009-07-20 12:05:19 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • ja dzisiaj spadam na libacje pod namiot Wracam w niedziele dopiero Ale miche bede sie staral trzymac razowiec, piers z kurczka grilowana, biala z prochu, maslo orzehowe, woda mineralna

    Odpowiedzi: 2705 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2009-07-24 11:45:46 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • ja nie lubię gotować właśnie jajecznicę robię to już mnie wkurza, że tak długo to trwa lubię teraz jak jest tak ciepło podjeść sobie owoce z jogurtem i ciastkami itd. planuję michę na LC już: 1.50g owsianki+jajecznica 5 jajek (3żółtka) 2.50g makaronu+150g mięsa+30ml oliwy 3.50g makaronu+150g mięsa+30ml oliwy 4.150g mięsa/ryby+30ml oliwy [...]

    Odpowiedzi: 2705 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2009-07-29 13:45:12 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • siemka kastecior, ale to nie teraz ta micha po cyklu dopiero jak na hst wejdę i mono kaloryczność będzie na +, tłuszczy dam sporo - żółtka+oliwa+maslo orzechowe a teraz to jem tak z 300-350g węgli dziennie ok.160-180g biała tłuszczy nie wiem ile czyli na + wszystko też Zmieniony przez - King_Odin w dniu 2009-07-29 19:46:34

    Odpowiedzi: 2705 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2009-07-29 19:45:39 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • ja po obiadku makaron, kurak, ogórek potem borówki, NitroproGen i masło orzechowe

    Odpowiedzi: 2705 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2009-08-01 12:52:30 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • nigdy roślinnych tłuszczy nie podgrzewaj, smalec, łój wołowy lub klarowane masło są najlepsze

    Odpowiedzi: 3001 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-02-09 17:00:40 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Witam, przymierzam się do wyrobu masła orzechowego z orzechów włoskich. Zależy mi na zachowaniu ich właściwości co za tym idzie nie chciał bym ich prażyć, czy prażenie jest niezbędne w wyrobie owego masła? Lekko podsmażone nie straca swoich właściwości.Oglądałem Michała Karmowskiego,w jednym z odcinków robił takie masło i również prażył orzechy.

    Odpowiedzi: 2675 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-03-31 21:48:10 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Ktos ma jakis pomysł czym można zdrowo zagęscic np marchewke z groszkiem ? samo masło nie pomoże, a mąka odpada.. myślałem żeby zmielic płatki owsiane i tego uzyc zamiast mąki ale to wydaje sie troche dziwne :))

    Odpowiedzi: 2675 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-04-23 15:20:01 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Ktos ma jakis pomysł czym można zdrowo zagęscic np marchewke z groszkiem ? samo masło nie pomoże, a mąka odpada.. myślałem żeby zmielic płatki owsiane i tego uzyc zamiast mąki ale to wydaje sie troche dziwne :)) Moze byc zmielone siemie lniane.

    Odpowiedzi: 2675 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-04-23 15:29:19 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Z czym można szamać omleta z białek/1 zółtko jaj i płatkami owsianymi ? Odpada już, masło orzechowe, masełko kokosowe, dżemory, nutelle i i nne wynalazki nutello pochodne ??

    Odpowiedzi: 2675 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-05-25 18:30:39 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Znacie jakieś przepisy na coś słodkiego z mikrofali? Wiem, że są jakieś sposoby na ciasta, ale jedyne co znalazłem to jakieś syfy (mąka, cukier, masło). Jedynym moim kryterium jest niezbyt duża ilość tłuszczu, im mniej tym lepiej,powiedzmy do 20g na porcję. No i żeby było słodkie %-) Jak coś to mam 3 smaki WPC. Pomoże ktoś?

    Odpowiedzi: 2675 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-05-31 00:39:12 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • No na moje oko to wszystkie tluszcze , orzechy,pestki,awokado,masla,sery,smalec,tluste miesa,tluste ryby,oliwa,olej,maslo migdalowe,orzechowe ;-) A do bilansu wpisuje sie wszystko co wrzucasz na patelnie, nie ma co bawic sie w jakies odejmowanie.

    Odpowiedzi: 2675 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-06-02 23:14:27 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • a mam pytanko jeszcze ktoś kiedyś wstawiał masło orzechowe bez dodatku cukru. Może ktoś powiedzieć gdzie takie kupić można bo byłem w 2 sklepach i wszystkie mialy cukier ;/

    Odpowiedzi: 2675 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-06-03 12:05:07 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Czego można dodać do budyniu, żeby wyszedł w miarę dietetyczny krem do ciasta? ;) Raczej nie chciałbym używać żelatyny, a masło odpada z powodu kcal. Zmieniony przez - Avenger Daxll w dniu 2014-06-13 23:29:49

    Odpowiedzi: 2675 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-06-13 23:28:58 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Jest :-) Wszystkie skladniki ciasta powinny byc w temp. pokojowej (jaja,maslo,itd.), po upieczeniu nie wyciagamy bezposrednio ciasta z piekarnika tylko powoli poprzez delikatne uchylanie pieca ,obnizamy temp. az do temp letniej. Boki formy powinny byc wysmarowane tluszczem,a spod wysypany takze bulką tarta,owsianymi czy czyms suchym.uff.

    Odpowiedzi: 2675 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-06-17 21:06:02 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Jest :-) Wszystkie skladniki ciasta powinny byc w temp. pokojowej (jaja,maslo,itd.), po upieczeniu nie wyciagamy bezposrednio ciasta z piekarnika tylko powoli poprzez delikatne uchylanie pieca ,obnizamy temp. az do temp letniej. Boki formy powinny byc wysmarowane tluszczem,a spod wysypany takze bulką tarta,owsianymi czy czyms suchym.uff. a ja [...]

    Odpowiedzi: 2675 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-06-17 22:35:49 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Bułka nie powinna być biała a na zwykłym masle sie nie smaży, używa sie do tego masło klarowane, a to czy to danie jest "mocno fit" to już od Ciebie zalezy jak je sobie zatytuujesz %-)

    Odpowiedzi: 2675 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-06-23 19:54:47 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)