[...] jeść non stop kurczaka jest to bardzo złe wyjście. Masz do wyboru całą gamę różnych produktów np. udko kurczaka, podroby, wołowina, schab, karkówka, łosoś świeży/wędzony, makrela, śledź, mięso mielone na kotlety/gulasz, orzechy włoskie, migdały, tran. Z produktów, które podałeś tuńczyk z puchy od czasu do czasu, serek wiejski na noc też nie [...]
Jeśli chcesz poprawić Low Carb to wywal chude mięsa a za to daj : drób/indyk-udka, podroby , szynkę, karkówkę z wieprzowiny , wołowinę , jajka , tłuste ryby jak śledź, makrela czy łosoś. Z orzechów daj migdały , włoskie , laskowe i nerkowce ale nie pestki słonecznika. Pozdrawiam
[...] Jako źródło węglowodanów: ryże, kasze, ziemniaki, ten banan po treningu. Dietę urozmaicaj różne mięsa: udka kuraka, wołowina, mięso mielone, karkówka, kaczka. Ryby: łosoś, makrela,śledź, dorsz, warzywa, orzechy włoskie, migdały, jaja. Warzyw nie wliczaj do bilansu poza strączkowymi i ziemniakami. Podnieś tłuszcze do co najmniej 1g/kg masy ciała [...]