Wpisy z ostatniego tygodnia: 12.05.2014 TRENING: Siłowy góra (miałam za mocno zmęczone nogi po wczorajszych wykrokach, wiec dzisiaj zrobiłam górę): /ObrazkiSFD/zdjeciaSFD2/db97fc60447548a2ac6720f080064ae8.jpg + Zajęcia Crossfit: EMOM - 30 min (40 sekund pracy na maxa, 20 s przerwy) 5 rund: Thruster 20 kg Burpees GTO kb 10 kg alternate Sit Ups [...]
Witam Potrzebuje pomocy odnośnie wskazania który z niżej przedstawionych chlebów będzie najbardziej bezpieczny i odpowiedni w przypadku diety na posiadanie Canddidy? Mam Candidę obecnie stwierdzoną z wymazu gardła na języku ale może też być w przełyku czy gdzie indziej. Brałem tabletki Flucofast 7 dni po 100mg, trzy opakowania nystatyny w [...]
[...] do minimum. -Skrobia jest białą substancją pozbawioną smaku, występującą w wielu surowcach roślinnych, jak zboża, ziemniaki, fasola, groch i w przetworach, takich jak makaron, chleb i wszelkiego rodzaju ciasta. Spożycie skrobi wywołuje uczucie sytości, gdyż pozostaje ona dłużej w przewodzie pokarmowym niż cukier. -Włókno jest węglowodanem [...]
http://www.sfd.pl/sklep/produkt_img/Oli-Oli_olej_sojowy_z_maka_i27549_d400x400.jpg Oli-Oli olej sojowy z mąką Opis Oli-Oli olej sojowy z mąką Oli-Oli do pieczenia ciast w aerozolu z mąką jest naturalnym olejem z zawartością mąki. Zostało stworzone dla potrzeb profesjonalnego pieczenia. Teraz można „posmarować olejem i posypać mąką” jednocześnie, [...]
Dieta i suplementacja nadal bez zmian jedynie co planuję to obcinanie węgli w najbliższym czasie. Okienko żywieniowe nr 1 10:00 – 12:30 Hi Tec Whey C-6 25g (plus woda 200ml) Mięso z piersi kurczaka bez skóry 100g Ryż długoziarnisty 80g Mieszanka warzyw 150g OMLET(składniki na połówkę omleta) Jaja kurze 102g (2szt. Rozmiar M) [...]
Moja aktualna dietka IF którą już wdrożyłem od poniedziałku. Klasycznie dwa okienka żywieniowe pierwsze 10:00 - 12:30 drugie 18:30 - 21:00. Białko 1,8 na kg masy ciała. Obecnie ważę 90 kg. Dołożyłem więcej tłuszczu w porównaniu z ostatnim IF a węgle są podobnie. 2 285 kcal 162 g białko 309 g węglowodany 42 g tłuszcze Okienko żywieniowe nr 1 10:00 [...]
[...] czasu probuje zrobic kruche ciastka typu pieguski, ktore beda tak kruche, jak te kupne ze sklepu i za nic w swiecie takie nie wychodza. probowalem przeroznych wariantow: - maka do masla 2:1 - maka do oleju koko 2:1 - maka do masla 1:1 - maka do masla 1:1/3 - maka z maslem i maslem orzechowym + czasem z jajkiem, czasem bez, czasem z samym [...]
dz zmienienie tunczyka naraziem jem ryz biał ale tez zmienie bo zostało to jem narazie a po treningu moze carbo i wpc a czasami mass xll zawsze jem rano owsianke tylko w piątek chleb a i 15 ml misci się na na duzej łyszcze stolwej takiej jak np jemy zupe i mam pytanie jeszcze o chleb ma taki chleb grachm crązowy Skład: woda,mąkapszenna,mąka [...]
[...] Może się zrobić nieciekawie Takie ogólne wytyczne odnośnie diety (większość pewnie już wiesz i srosujesz): 1. Wyeliminuj pieczywo, całą mąkę pszenną i jej przetwory, makarony, mąkę żytnią i jej przetwory; kaszę mannę; jęczmień i jego przetwory (kasza mazurska, perłowa, pęczak), ryż i jego przetwory 2. Możesz jeść: quinoa, proso, kasza i [...]
[...] cały nabiał (sery, mleko, jogurty, kefiry), możesz pić mleko ryżowe jeśli lubisz i czujesz taką potrzebę. 2. Wyeliminuj pieczywo, w ogóle całą mąkę pszenną i jej przetwory, makarony, mąkę żytnią i jej przetwory; kaszę mannę; jęczmień i jego przetwory (kasza mazurska, perłowa, pęczak) 3. Możesz jeść: quinoa, proso, kasza i mąka gryczana, mąka [...]
Moja aktualna dietka IF którą już wdrożyłem od poniedziałku. Klasycznie dwa okienka żywieniowe pierwsze 10:00 - 12:30 drugie 18:30 - 21:00. Białko 1,8 na kg masy ciała. Obecnie ważę 90 kg. Dołożyłem więcej tłuszczu w porównaniu z ostatnim IF a węgle są podobnie. 2 285 kcal 162 g białko 309 g węglowodany 42 g tłuszcze Okienko żywieniowe nr 1 [...]
Witam Taki o to chlebek mi wpadł w rąsie i pytanie czy to tak naprawdę razowy ? SKŁAD: woda, mąka pszenna graham, mąka pszenna, drożdże, sol, margaryna, mąka żytnia, POLEPSZACZ (cukier, mąka pszenna, mąka sojowa, lecytyna, emulgator, mąka ziemniaczana, E-300 przeciwutleniacz, preparat enzymatyczny Veron) Nie podobają mi się te polepszacze [...]
[...] sobie pozwolić na upieczenie z niej np. pierogów? Czy tylko ta typ 2000 jest wartościowa? Maka razowa to typ tylko 2000. A ja jednak znalazłem mąka żytnia typ 720. to chyba ta: http://www.niam.pl/pl/produkty/1690-maka_zytnia_typ_720 Musisz rozrozniac maki. Maka razowa to typ 2000. Ta, ktora wkleiles to maka zytnia. Poczytaj o typach maki.