też sie kiedyś nad tym zastanawiałem które lepsze ale bez różnicy raczej, monohydrant Universal'a dobry a ma strukturę soli tak jakby a np. Vitalmaxa również dobra a już jak mąka imo kretyna z tymi grubszymi ziarenkami lepsza bo nie skleja tak się w mordzie :-)
Można tylko z głową, tzreba pamiętać że to produkt nadal przetworzony, to jest mąką, a ze durum czy pełnoziarnista nie musi być wcale lepsza od normalnego.
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
Przetwory zbożowe: Chleb pszenno żytni 43,7 g Chleb razowy graham 40,0 g Makaron dwujajeczny 72,0 g Mąka pszenna poznańska typ 500, 74,9 g Ryż 78,9 g Warzywa: Buraki 7,1 g Cebula 6,1 g Kapusta biała 6,2 g Marchew 5,4 g Ogórek 2,1 g Pomidor 5,0 g Ziemniaki: ok 13,5 g Owoce: Gruszka 10,9 g Jabłko [...]
zalezy jakiego produktu, inaczej waży cukier a inaczej mąka. I tak pewnie się nie obejdzie bez http://www.sfd.pl/sklep/Ultimate_Nutrition_Komplet_Miarek-opis445.html i wagi. To podstawa.
zalezy do czego ta mąka ma być, bo np kokosowa, chciałem kiedyś zrobuić pizze czy naleśniki i nic z tego nie wyszło, możliwe ze jestem słabym kucharzem %-)
Mozesz zmielic platki owsiane , do tego jajka , moze byc maka typ 2000 do tego rodzynki czy cos pare kropli olejku do ciast moze byc waniliowy mieszasz to i na patelnie :)