Co to ta tapionka? tapioka to mąka z manioku, ale bardziej strukturą przypomina jakąś kaszę/granulat w formie suchej, lekkostrawna, zasadniczo to bez smaku jakiegoś, kwestia co dodasz, ale bardoz fajna konsystencja, wcześniej robiłem, że zostawały kulki (bubble tea masz z tego ), ale teraz rozgotowuję że robi się taki żel
Jakie makro aktualnie? Obecnie takie coś Wysokie węgle 6570 kcal w 1000 t 54 b 472 Średnie węgle 5900 kcal w 855. T 52 b 460 Niskie węgle. 3400 kcal w 200 t 200 b 420 Wczorajszy omlet, mąka biszkoptowa ogień;) /SFD/2022/11/3/5fe0e881f57849d18cc2a26fb74e3e00.jpg Zmieniony przez - arturl1986 w dniu 2022-11-03 14:32:58
Robert maka ryzowa na masie ratuje życie. Można ją spokojnie zjesc w większej ilości i przelatuje. Erwi co do planów to Długi offseason. Wstępny plan jesień 2023 ale pod warunkiem że będzie widoczny progres.
Skyrnik /SFD/2022/11/10/c9531e6961454688ab1285e14179d19f.jpg Zapodaj przepis do tego tego, jak pamiętasz, bo też chyba kiedyś taki robiłem, ale nie ze skyrer akurat :) Chętnie by się zjadło coś podobnego na ciepło, zwłaszcza teraz,jesienią :) 300 g Skyru naturalnego 40 g Budyń waniliowy Słodzik 2 jaja Mieszamy i pieczemy w 180* ok 30 min :-) [...]
Niestety nie mam dostępu do tego labu i ogólnie sarmów underowych firm. Wszystkie są underowe :) aptecznych nie ma No dobra to Pro Nutrition, WXN Labs i Brawn Nutrition to undery czy apteka? Zmieniony przez - Comodore w dniu 2022-11-15 19:50:07 Wymieniłeś jedne z najgorszych underow. Gdzie zamiast sarmow w środku jest -mąka -stewia -erytrol [...]
Przecież co za problem przetestować? Sprawdź, Olszewski chyba zalewał wodą w temperaturze pokojowej i do mikrofali dawał na ileś tam czasu, wyjmował, zamieszał i znów na ileś czasu do mikrofali i ta sama akcja. Tutaj dobrze warior napisał lepiej wrzątkiem zalać i wymieszać to przynajmniej kleik zjesz a nie posklejana ciapke niewiadomo czego ;) [...]
Nie wiem, czy to jakoś superdietetyczna wersja, na pewno taka składająca się prawie z samego twarogu ;) Nie bójcie się konsystencji, to się nakłada łyżką na blat (ja na deskę do krojenia) wysypany mąką i delikatnie formuje w rulonik. 200g mąki jest do ciasta, do tego w zależności od Waszych umiejętności można dać więcej lub mniej przy wyrabianiu, [...]
Przecież co za problem przetestować? Sprawdź, Olszewski chyba zalewał wodą w temperaturze pokojowej i do mikrofali dawał na ileś tam czasu, wyjmował, zamieszał i znów na ileś czasu do mikrofali i ta sama akcja. Tutaj dobrze warior napisał lepiej wrzątkiem zalać i wymieszać to przynajmniej kleik zjesz a nie posklejana ciapke niewiadomo czego ;) [...]
Ja robie z maki ryzowej i nie gotuje. wsypuje maka ryzowa, gotuje wode w czajniku elektrycznym i zalewam make wrzatkiem az wymiesza sie na budyniowata konsystencje. pozniej odstawiam na jakis czas i dosypuje sobie wpc do kompletu, daje jakies owoce, sosy typu zero dla smaku i mam gotowa papke. Mozna z powodzeniem spozyc na cieplo jak ktos lubi, [...]
[...] się w dzień, kiedy nie masz czasu na gotowanie, jest Strogonow roślinny z pieczarkami z serii GO VEGE. Jest to takie danie, które możesz zjeść solo, lub z dodatkiem ryżu, makaronu, kaszy, a nawet ziemniaków. Wszystko zależy od tego, jak bardzo jesteś głodny albo jakie masz możliwości kaloryczne w swoim menu. Od razu warto tutaj zaznaczyć, że [...]