to pewnie jest ta serwatka "ROLMLECZ" albo cos podobnego a jeden kilogram zjem a drugi sprzedam koledze bo napewno sie tym nie zatruje albo cos ja to z awsze z woda rozmajalem i dodawalem kakao i dobrze smakuje pewnie to ma 13% bialka wiec lepsze to niz nic:P
jedna tabliczka pewnie, taka mala a nie cala czekolada! poza tym jezeli masz dobra diete to ona wszystko dostarcza, zamiast czekolady mozesz rownie dobrze dac kakao naturalne. zdrowe podejscie mamy, a czekolada w codziennej diecie to patologia. odstepstwa robimy sobie, 2 razy tygodniowo zjesc cos na co mamy ochote to podstawa. zreszta, kazdy robi [...]
ahaaaa.... no mozliwe... ale od dziecinstwa pijam mleko ( jak odstawila mnie mama od cycka ) wiec dlaczego mnialbym miec zle przyswajanie laktozy? wsumie dopiero jak wypije minimum 0.5 litra to mam problemy a jak szklanka z naturalnym kakao to jest ok... nic mi nie jest Zmieniony przez - justbe w dniu 2006-10-27 14:53:33
ja gotuje mleko dodaje kakao (naturalne) i gotuje dalej az sie rozpusci a potem zalewam platki,otreby,orzechy,slonecznik i czekam jakies 5-10 min i dla mnie jest ekstra ,pozdr.
Ja tez polecam smak owoców lesnych, jadlem już prawie wszystkie prucz waniliowego :) Możesz dodac cukru to bedzie lepiej smakowało albo do smaku czekoladowego jakies kakao granulowane słodzone ( np puchatek yyami ) i jest git :)
Jadlem gainera 1 truskawka dla mnie pyszny i wanilia rowniz super smak, nie za slodki i nie mdli. Gain bolic czekolada mi smakowal jak kako z mala iloscia kakao nie mdlil. Jak trudno Ci zlapac mase to gainer 1/GB bedzie w sam raz. Pamietaj ze od brnia samych udzywek nie urosniesz. Z obu bylem bardzo zadowolony. Po za tym Gainer jest jedynie do [...]
[...] dalej zawiera maltodekstrynę, gumę guarową i ksantanową, L-glutaminę, lecytynę sojową, naturalny i identyczny z naturalnym aromat i barwnik (przysmak: czekolada - ekstrakt z kakao), aspartam i acesulfam K. Zalecany sposób dawkowania: 20 - 40g preparatu na dawkę, 1 - 3 razy dziennie jako uzupełnienie diety w białko. Informacje o wartościach [...]
[...] Zaleca się stosować mikser. Nie gotować. Spożywać bezpośrednio po przygotowaniu. SKŁAD Składniki : izolat białek serwatkowych, aromaty identyczne z naturalnymi, kakao ( dla smaków : czekoladowy, czekoladowo-miętowy,toffi ) aspartam /w najbliższym okresie składnik ten zostanie zastąpiony sukralozą/ i acesulfam K -substancje słodzące, [...]