SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

jaką

  • skeni, i jak rozumiem do piekarnika? na ile czasu i jaka temperatura bo nie chciałabym suchego wióra :-)

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-06-04 12:07:53 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • dzięki laski za kopalnię pomysłów:-)) jako iż ww nie jem to ten problem odpada:-D jadę na Krym i sadzę, że ze swieżymi potworami morskim nie będzie problemu, więc sprawę obiadu mam de facto załatwioną- gorzej ze śniadaniami- jest opcja wykupienia w pensjonacie, ale średnio mi to leży, bo menu to chleb,dżem i inne takie- planuję nakupić jeszcze w [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-06-22 09:13:48 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • A czas zależy od tego jaką masz odmianę i jak miękką, czy al dente chcesz mieć po upieczeniu. Sprawdź wcześniej, jak uznasz że dobra to nie ma co dopiekać. I nie wsadzaj na najwyższą półkę, bo spieczesz krawędzie. Raczej na środkową lub niższą. I bez termoobiegu.

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-11-02 18:47:14 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Ja tez tak mialam, wstretny wtedy w smaku jest. Ale u mnie było tak ze zakwas nie pracowal po wyjeciu z lodowki i chleb nie wyrastal. Teraz mam zakwas na stole, nie w lodowce i dokladam do niego codziennie po trochu, ale czy dobrze to nie wiem. Ten ostatni mi wyrósł i juz nie byl taki niesmaczny. Na pewno na poczatku było lepiej. A Ty jaka masz [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-12-11 16:46:08 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Na swojej pierwszej dzbanek od blendera potłukłam, więc jak chcesz zrobić krem nie zalewaj zimnego dzbanka gorącą zupą8-) tak na marginesie brokułowa była niezła, ale najdroższa jaką jadłam:)

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-12-12 13:27:43 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] konkretnego przepisu:-) do ugotowanego makaronu dodaję mak, orzechy włoskie (migdały) rodzynki, miód do smaku - mieszam i na koniec trochę cukru:-D To była wersja z zeszłego roku, a to jaką stworzę w tym roku, stoi pod znakiem zapytania;-);-] Zmieniony przez - Mali w dniu 2012-12-14 07:34:03 Zmieniony przez - Mali w dniu 2012-12-14 07:34:24

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-12-14 07:29:38 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Teraz mi się przypomniało, że u mnie mama robi jeszcze pysznego orzechowca - niby ciasto zwyczajne na pierwszy rzut oka, ale ilość orzechów jaka w nim jest i masła daje nieziemski smak i zapach - a ile fatu w tym :-D (kluski z makiem to zawsze dla mnie tylko były, bo nikt więcej nie chciał jeść :P skończyło się dwa lata temu jak przestałam jeść te [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-12-14 10:10:44 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • tym agrestem to mnie zaciekawiłaś... jaką zupę jecie?? - widzę że też ze śląska jesteś :) Zmieniony przez - CiociaSamoZlo w dniu 2012-12-14 19:47:52

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-12-14 19:47:38 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Dziewczyny, macie jakieś pomysły na kaczkę :P Jaka wersja najsmaczniejsza?

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-02-02 21:51:47 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] zielonego). Kiedyś dodawałam na koniec ser pleśniowy ale to sporo kalorii wiec.. Można dać trochę śmietany. Miksuję całość i na koniec, już w talerzach posypujemy płatkami migdałów. To jest jedyna forma szpinaku jaką je moje dziecko...choć na ten użytek zupka nazywa się "krem z mrożonych brokułów" 8-)8-) Kiedyś za te kłamstwa będę się smażyć |-)

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-02-17 13:21:14 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • jaka kupujecie ta cieciorkę? w puszcze? bo nie widziałam u siebie w worku. A może bym zrobiła jutro kolejne podejście do strączków...

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-02-19 23:18:32 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • kocie, ja moczę około doby a potem gotuje az bedzie miękka - raz po 1,5 h to jest raz po 3 h... chyba zależy od tego jaka fasola Zmieniony przez - hasarapasa w dniu 2013-02-28 15:47:18

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-02-28 15:46:49 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • No to ja mam pytanie o ilość, jaką pijecie. Ile można max dziennie, ile min. No i czy dla dzieci też można?

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-03-26 15:50:10 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Nanit, masz na myśli taki zakwas jak idzie do chleba? Bo akurat przypadkowo posiadam takowy. No nic, w sobotę zrobię pizzę, opowiem jaka wyszła ;P

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-04-11 21:23:32 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Nanit, masz na myśli taki zakwas jak idzie do chleba? Bo akurat przypadkowo posiadam takowy. No nic, w sobotę zrobię pizzę, opowiem jaka wyszła ;P Dokładnie taki jak do chlebka :-) W jakichś przepisach wiedziałam, że pszenny zakwas dają, ale ja pcham wszędzie żytni na razowej mące :-D Ciasto do pierogów z zakwasem też robiłam :-D Lubie takie [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-04-11 21:31:40 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Tak tylko chciałam się z wami podzielić tym, że kombucha robiona na zielonej herbacie z pigwą smakuje jak lekko gazowany sok pomarańczowy :-) Z braku innych herbat pożyczyłam od siostry akurat taką i to chyba najlepsza kombucha, jaką piłam.

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-04-24 19:09:03 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Drogie Panie, a jaką kalorycznośc mają takie herbaty, bo ja rozumiem, że one słodkie wychodzą (ja się przyznam, że pierwszy raz słysze o takim grzybie i czytając to tylko przechwyciłam hasło proces fermentacji i zdrowe napoje) żeby nie bylo jak z ksylitolem kaloryczność 240 a BTW po 0 (przynajmniej tak jest na opakowaniu) pzdr GRD

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-04-26 12:38:35 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • A maka kukurydziana? Przyznaje sama daje ja do sosu ale ilosc jaka zjadam to nawet nie sa dwa gramy a tak w kawalku ciasta to sporo tego.

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-05-20 18:34:04 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Co właśnie wcinasz VOL 8

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie

    Bułka żytnia z twarogiem chudym i jogurtem wymieszany z jakąś tam próbką białka jaką dziś dostałem z zamówieniem, oczywiście ulubione truskawki:) /ObrazkiSFD/zdjeciaSFD2/b5d5749f569c4964bb584e5515b75dd8.JPG

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-06-12 20:01:19 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • a po ugotowaniu w lodowce ile dni mozna trzymac? nie przejem takiej ilosci szybko, jaka ugotowalam :D

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-08-20 11:05:56 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)