SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

jaką

  • [...] szukałam i też nic nie znalazła. Czy w takim razie mogę jeść inne mięso niż kurczaka , np. schab czy nie bo wieprzowina ma za dużo tłuszczu? I jeśli chodzi o produkty pełnoziarniste czy wprowadzić do diety chle razowy np. na kolacje ? Bo w sumie do tej pory raczej się starałam unikać jedzenia pieczywa. Skoro nie mam figury gruszki to jaką?

    Odpowiedzi: 17 Ilość wyświetleń: 2622 Data: 2015-01-25 12:03:56 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Kulturystyka wg. Mikołaja vol. 2 / negliż str. 47

    Post
    Trening dla zaawansowanych

    zrobisz redukcje bez tych hardkorowszych spalaczy to wtedy sie przekonasz jaka masz przemiane materii :D bo ksztalty o niczym nie swiadcza a 99% ludzi ma mieszane typy wiec podzial tylko na ekto-mezo-endo imo jest zyebany tym bardziej jak ktos ma wiecej testa to wychodziloby ze prawie kazdy jest mezo %-)

    Odpowiedzi: 653 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-08-23 11:17:04 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Kulturystyka wg. Mikołaja vol. 2 / negliż str. 47

    Post
    Trening dla zaawansowanych

    jaka praca taka placa;)

    Odpowiedzi: 653 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-09-08 13:42:56 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Kulturystyka wg. Mikołaja vol. 2 / negliż str. 47

    Post
    Trening dla zaawansowanych

    Longer - no niestety, zawsze jest za słabo :-)) ---------------------------------------------------------------- dzień treningowy plecy + tył barków 1. Wiosło hantlem 44kg x 8 48kg x 8 52kg x 8 55kg x 4 60kg x 10 33kg x 16 2. Ściąganie drążka do karku 3s x 10-12p + regres na 15-20p 3. Wiosło półsztangą 40kg x 10 50kg x 10 60kg x 10 40kg x 15 4. [...]

    Odpowiedzi: 653 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-10-24 21:09:13 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Kulturystyka wg. Mikołaja vol. 2 / negliż str. 47

    Post
    Trening dla zaawansowanych

    Jaka waga? Sporo kcal idzie, widać że Twój metabolizm zapyerdala jak chomik na kołowrotku %-)

    Odpowiedzi: 653 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-11-03 18:07:05 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Kulturystyka wg. Mikołaja vol. 2 / negliż str. 47

    Post
    Trening dla zaawansowanych

    [...] Daję Ci wyraźnie do zrozumienia, że żyjesz schematami..."będę trzymał się planu to na pewno się mocno poprawię" a tak się nie dzieje. Wpadasz w pułapkę progresji liniowej w jaką wpadają też początkujący, tylko u nich rozchodzi się o rosnące ciężary a u Ciebie o poprawę sylwetki. Nie chodzi o to by schemat kierował Twoim ciałem, tylko żeby Twoje [...]

    Odpowiedzi: 653 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-11-23 11:53:53 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Kulturystyka wg. Mikołaja vol. 2 / negliż str. 47

    Post
    Trening dla zaawansowanych

    [...] szkodliwości carbo w porach okołotreningowych, ale widzę pewną różnicę pomiędzy carbo a ryżem w szatni, mimo że to i to węgiel. Poza tym przy budowaniu masy ilość glikogenu jaką zuużywamy podczas całego treningu tj. na jakieś 45-50min nie jest olbrzymia, cały czas mamy pod dostatkiem kcal. Przecież to nie są też moje prywatne opinie, tylko [...]

    Odpowiedzi: 653 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-12-15 19:39:15 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Kulturystyka wg. Mikołaja vol. 2 / negliż str. 47

    Post
    Trening dla zaawansowanych

    Marian ale zobacz , zawsze jadłeś tak jak piszesz i zobacz jaką forme zrobiłeś. Wiec moim zdaniem robiłeś dobrze jedząc tak jak do tej pory, po co masz to zmieniać? Czesto lepiej czegoś nie przeczytać niż przeczytać i potem sie zastanawiać jak lepiej a jak nie...

    Odpowiedzi: 653 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-12-16 11:34:00 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Kulturystyka wg. Mikołaja vol. 2 / negliż str. 47

    Post
    Trening dla zaawansowanych

    Miki, wiem jak ćwiczysz i jaką masz dietę. Widzisz, że cały czas bardzo Cię zalewa, to po co ładujesz dodatkowo carbo ?! Masz na tyle dobrą dietę, że nie ma sensu wzbogacać jej o ten suplement. Zwłaszcza, że doskonale zdajesz sobie sprawę z tego, że lepiej po treningu wrócić do domku i zjeść konkretny posiłek. Zacznij bardziej pilnować techniki, [...]

    Odpowiedzi: 653 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-12-20 16:54:30 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Jaka przemyślana kompozycja :-D

    Odpowiedzi: 260 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-05-26 23:35:11 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Dziekuje za reakcje:) Akurat mieszanka warzywna jaka posiadlam w domu zawierala warzywa wliczalne w bilans - jutro jeszcze ja bede wykanczac. Pozniej juz beda mrozonki ''zielone'' czyli niewliczane w bilans:). Tak wiec trening na kilka najblizszych tyg :) Moje dzisiejsze aeroby przyjmijmy jako DNT z aerobami :) trening A 1) Wznosy nóg z leżenia [...]

    Odpowiedzi: 28 Ilość wyświetleń: 3148 Data: 2014-02-24 23:12:58 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] się na ten krok!badanie samej zawartości % białka jakie pojawiały się na innych forach były przydatne, z tym że producenci mogą podbijac to tauryną, glicyną itp. Super, że zbadaliście jakie białka wchodzą w skład odżywek i jaka jest ich jakośc. Co niektórych wyników aż szkoda komentowac. Niektórzy zamiast odżywek wytwarzają jakąś pasze...

    Odpowiedzi: 1719 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-05-12 12:42:31 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Od dłuższego czasu obserwowałem rynek suplementów i moje przeczucia okazały się prawdziwe . Nareszcie rzetelne podejście do sprawy . Zawsze miałem przekonanie do Olimp-u . Dzięki za badania , aha ciekawe jaką odpowiedz przekażą nam producenci przebadanych odzywek :)

    Odpowiedzi: 1719 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-05-12 15:41:13 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Nie wiem jaka będzie decyzja Redakcji Perfect Body i Dr Piotra Kaczki, jednak bez urazy, ale każdy ma swój okret i niech nim płynie...

    Odpowiedzi: 1719 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-05-20 22:51:36 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • pod tym wzgledem trzeba przyznac ze Olimp wypadał zawsze (z tego co pamietam) ok, problemu nie bylo z zaw. bialka, wiec Panowie nie siejcie zametu, sam nie jestem fanem polityki jaka prowadzi Olimp , poza tym te wyniki nie zostały opublikowane w trosce o klienta a wiadomo o co chodzi tym bardziej ze PB to nie jest niezalezne czasopismo ale [...]

    Odpowiedzi: 1719 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-06-06 22:37:47 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Panie Ambroziak skład frakcji białka to jest podstawowa informacja jaką konsument powinien znać. To nie jest jakaś wyszukana mieszanka, której skład faktycznie należałoby utajnić. Konsument ma prawo wiedzieć co kupuje. Robicie nagonkę na inne firmy, ale to zachowanie jest podobne. Ok może nie tak karygodne jak przykłady zawarte w PB, ale jednak. [...]

    Odpowiedzi: 1719 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-06-18 11:56:25 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • chłopaki nie dają za wygraną:) i dobrze, bo jak temat wskazuje każdy chce wiedzieć jaką jakość mamy na naszym rynku

    Odpowiedzi: 1719 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-06-18 14:42:55 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Do produkcji wszystkich odzywek białkowych IHS stosowaliśmy kolejno Proteinal High Gel amerykańskiego koncernu Hilmar, Nutriwhey koncernu Friesland Campina (DMV) oraz niemiecki Lactomin 80 ( faktury zakupu oraz specyfikacje jakości surowca posiadamy- na ich podstawie opieraja się wszystkie dane jakosciowe na etykietach) . ( podane nazwy surowcow [...]

    Odpowiedzi: 1719 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-07-02 09:59:19 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • w art zacytowanym przeze mnie powyżej jasno i zrozumiale jest wyjaśnione dlaczego w surowcach typu whey moze sie znajdować niewielka ilosc kazeiny. co do rzekomo zanizonych wartosci aminokwasowych wyjaśniany bylo ze nalezy podawać ilosc aminokwasow w produkcie czyli w jego 80% wej zawartości bialka. art w pbc sa pisane tendencyjnie i watpie w to [...]

    Odpowiedzi: 1719 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-07-02 11:28:16 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Niekoniecznie, jestem przekonany, że istnieje technologia, która potrafi oddzielić kazeinę od wpc. jaka to technologia? oczywiście chodzi o technologię przemysłowego pozyskiwania koncentratu białek serwatkowych? Litwin: jeden z userów Body Factory, Kipuś napisał: Rozmawiałem przed chwilą z jednym profesorem od żywienia itd. i on powiedział, że to [...]

    Odpowiedzi: 1719 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-07-02 11:56:48 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)