[...] z oliwą i warzywem ;] ! Dobre białko i węgle. Dieta ok tylko policz zapotrzebowanie i stosunek białka, węgli i tłuszczy ! Pozdrawiam ! Ja swoje dosmaczam, czosnkiem np. ząbek przez praskę, słodką papryką z prymata, curry i ziołami prowansalskimi, fajnie smakuje pierś ugotowana w wywarze woda+bulionik lub Vegeta czy Warzywko. Pozdrawiam ;] !
[...] IV (po treningu) Odrzywka bialkowa banan posilem V tunczyk x2 na dzień to za dużo jedz tunczyka maksymalnie 3 razy na tydzień w tym posiłku zamien lepiej go na ser twarogowy. orzechy Co do ziół/przypraw to bazylia oregano majeranek zioła prowansalskie curry wegeta do gotującego się ryżu, Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2010-04-11 17:16:09
[...] bazylia, sos rybny, sos sojowy, baby corn i do tego kurczach, wol, swinia, krewetki, czy kalamarnice - w roznych konfiguracjach wychodza slynne dania. Inaczej robi sie curry, ale do tego potrzeba warzyw w pl pewnie nie dostepnych. Niestety praktycznie zadne danie nie ma odpowiednich wartosci odzywczych pozadanych w kulturystyce, chyba ze [...]
Najmłodszy gracz w historii NBA, jakiemu udało się wygrać rywalizację wśród strzelców, powrót na tron najlepiej podających przez Nasha, czy też dominacja na deskach Dwighta Howarda - oto dowód na to, że statystycznie liga NBA jest równie ciekawa jak jej cała reszta. Najbardziej zacięta była rywalizacja wśród strzelców, gdzie do samego końca [...]
Cebula, mięso, pieprz, pomidory, pieczarki, ser żółty (chociaż to już nie tak prozdrowotnie), curry, cynamon (wcale nie takie straszne), szczypiorek, czosnek...
Tyreke Evans z Sacramento Kings został wybrany najlepszym debiutantem sezonu (Rookie of the Year) w lidze koszykówki NBA. Wyprzedził Stephena Curry'ego z Golden State Warriors oraz Brandona Jennigsa z Milwaukee Bucks. Evans jest czwartym koszykarzem w historii NBA, który pierwszy sezon zakończył ze średnim dorobkiem 20 pkt oraz pięciu zbiórek oraz [...]
[...] już ryż paraboliczny brązowy, płatki owsiane, kasza gryczana. staram się żeby nie było nudno(chociaż przeważnie jest) mięso jadam gotowane, pieczone b. rzadko, przyprawiam, bazylią, oregano, curry, miętą, czosnkiem, majerankiem i innymi ziołami. do tego sporo pieprzu. Nie ukrywam że zawsze gotuję w osolone wodzie- nie znoszę nie słonego jedzenia