[...] cayenne KNORRA -przyprawa do mięs KNORRA -zioła prowansalskie -curry Wszystko mieszam w oliwie z oliwek, polewam kawałki piersi i do lodówki na 1h. @ Koniu - jeżeli jestem na CKD to zwracać uwagę czy w składzie marynat i różnych mieszanek przypraw do mięs nie ma cukru? Czy są to tak śladowe ilości, że nie ma sensu zawracać sobie tym głowy?
[...] wierzylem!!!! Szczerze, znów mało kto wierzył :-) Ja tam wierzyłem od początku :-)) Nie wierza tylko hejterzy. Prawdziwi przyjaciele zawsze wierza i wspieraja. Karpiku, bez cukru doszlifowales ta forme mega. Szacunak sie nalezy naprawde, nabicie fajne, jest okraglo, nogi masakryczny progres i ogolnie od poprzedniego startu widac najwazniejsza [...]
Składniki dla 4 osób: 2 szklanki mąki pszennej, przesianej 2 jajka 1,5 szklanki mleka 75 g rozpuszczonego masła 3 łyżeczki proszku do pieczenia 3 czubate łyżki cukru szczypta soli tu zamiast 4 osób powinno być 1, no ale może się nie znam :-D
kupiłm własnie w tesco dwa produkty - Lemon&Lime - Orange Obydwa bez dodatku cukru, pije aktualnie lemon&lime i całkiem całkiem, ciekawe jak bedzie smakowało schłodzone
http://becominghero. blogspot .com/2013/07/bcaa-kasa-w-piach.html Nie wiem czy wolno ale bardzo ciekawy artykuł znalazłem. Zmieniony przez - darknes17 w dniu 2014-02-28 14:54:58 Tez mam taki sprzet i nie pomyslalem zeby wyprobowac czy podniesie sie poziom cukru :D Ale dobry pomysl i wiadomo ze bcaa przerywa post ^^
deadfront%-) , wlasnie maly jogurcik naturalny bez cukru polecial na ochrone/rege flory :) Zmieniony przez - SzczytusKajmanus w dniu 2014-02-28 12:37:58 Zmieniony przez - SzczytusKajmanus w dniu 2014-02-28 12:39:41
[...] Więcej info już niebawem, pewnie gdzies w 2 tygodniu maja premiera. Z nowości ostatnich energy balance, jako uzupełnienie good tripa i brain focusa. Salsa mexicana dip, bez cukru i tłuszczu - podobno bardzo fajny, lekko ostrawy smak. Kolagen rybi, niebawem lecytyna oraz powrót sosów z serii f***ing delicious, gdzie nowe smaki na pewno zadowolą [...]
[...] i gotujemy jeszcze 10 min. Gotowy dżem przekładamy do słoików i pasteryzujemy ok. 15 min. chodzi mi oczywiście o cukier, mi on do smaku wogóle nie jest potrzebny, ale wiem, że cukier konserwuje; zastanawiam się, czy jak go zrobię bez cukru i zapasteryzuje to czy mi się nie zepsuje??? a może któraś ma fajny wypróbowany przepis na dżem lejdisowy?
no tak, podobno organizm potrzebuje 2. tygodni, by wyeliminować smak słodki z rejestru. A gdzie to wyczytałaś ? Kilka tygodni to od soli, od cukru to kilka miesięcy. Przynajmniej ja znam takie dane ... Dzisiaj właśnie zamiast słodkich placków na sniadanie dla odmiany były na słono - z mozarellą, pomidorami suszonymi, płatkami zytnimi i jaglanymi, [...]
[...] kwaśny, na końcu jest gorzki ale to raczej normalne bo to smak jakiego się unika. Jedyne co mnie denerwuje to to że co jakiś czas mam jazdy na słodkie.... Też zauważyłam że odkąd zmieniłam nawyki żywieniowe i prowadzę dziennik to jednak potrzebuję mniej cukru/słodkiego, kupne słodycze lub robione przez kogoś innego ciasta są dla mnie za słodkie
[...] Marty albo Szefowej odnośnie tego, że ilość komórek tłuszczowych nabytych w dzieciństwie warunkuje późniejszą nadwagę lub jej brak (oczyzwiście ostro to uogólniłam) :-) poza tym, jem czysto, mój mąż prawie też, choć jak ma ochote na placek to go sobie upiecze, także nie widzę powodu pakować w 2,5latka śmieci, w tym tony cukru i białej mąki ;-)
za to w Dani jak bylam to wszytskie sledzie zamiast w soli to w cukrze byly, niestety nie udalo sie tego cukru z nich wywalic , najbardziej tam tesknilam za naszymi rybkami :)