[...] robiłam. Ogólnie ręce konkretnie dostały,tak,że nawet w Single leg DL ciężko było utrzymać sztangielkę. Na zdjęciu Butter chicken i moje nowe odkrycie razowy szwedzki chleb z rodzynkami i cynamonem. To raczej dla fanów lekko słodkiego pieczywa (takich jak ja)/-) Na pewno będzie robiony często :-)) Trzeba wprawdzie jego produkcję zacząć [...]
[...] trzy posilki w ciagu dnia skladajace sie zawsze z 200g piersi 75g ryzu basmati i warzywa, jezei nie mam ochoty na ryz to czasem pozwole sobir na ziemniaka 250g max, lub chleb zytni 100% 150g jakies 4 kromki , do tego zawsze staram sie zjesc te 200g piersi, do kazdego posilku wpc30g , 4 tabsy omega3, bcaa 10g, na kolacje puszka tunczyka [...]
[...] masłem lub olejem i wyłożonej papierem do pieczenia Wierzch posmarować olejem. Przykryć folią, odstawić do wyrastania na 45-60 min. Piekarnik nagrzać do 200 st C. wstawić chleb, zmniejszyć temp. do 160 st C i piec 20 minut. Następnie obrócić formę o 180 st i piec kolejne 25-40 minut. Chleb powinien być równomiernie upieczony. Kroić po [...]
Do autora postu: sugerowałbym wrzucenie swojej diety z tych koszar w kalkulator na Potreningu i ogląd, ile makrosów spożywasz. Bo dieta obstawiam to ziemniaki, chleb, zupa zabielana zasmażką, sklepowa wędlina, jaja i kotlecik. Na deser baton albo banan. Nie, masy na tym nie zrobisz. Kupuj dobre jakościowo żarcie: jakieś dobre wędliny, makrelę, [...]
Dzień dobry. Piszę, ponieważ chcę się podzielić moimi problemami przy odchudzaniu. Zacznę może od początku. W styczniu ważyłem 89 kilogramów przy 194 centymetrach wzrostu. Sadło? Bardzo widoczne. Od tego momentu wziąłem się za siebie, jednak byłem w pewien sposób ograniczony, ponieważ poza siłownią nie mogłem brać udział w aktywności fizycznej z [...]
[...] ok 37 dni, ale mi się wyregulował i mam tak jak miałam...chciałabym wiedziec co po kolei mam robić...chciałabym podnieść do ok 1500kcal na razie bo 1800 to bardzo dużo jedzenia...i ile wg was przytyje...chciałbym jakoś psychiczne się przygotować. I dlaczego mam wyrzucać grahamiki lub chleb zytni razowy u słonecznik? Co w tym takiego złego...
[...] masłem lub olejem i wyłożonej papierem do pieczenia Wierzch posmarować olejem. Przykryć folią, odstawić do wyrastania na 45-60 min. Piekarnik nagrzać do 200 st C. wstawić chleb, zmniejszyć temp. do 160 st C i piec 20 minut. Następnie obrócić formę o 180 st i piec kolejne 25-40 minut. Chleb powinien być równomiernie upieczony. Kroić po [...]
http://www.sfd.pl/Dieta_na_mase_182cm_68kg-t1122975.html Masz przecież już temat. Dostałeś wskazówki, nie musisz otwierać kolejnego tematu. Chleb wymień na pełnoziarnisty, żytni na zakwasie, z dobrej piekarni, nie supermarketowy, bo zazwyczaj są głęboko mrożone. Więcej owoców, warzyw, wrzucaj ryyb. Olej kokosowey się przyda, awokado, orzechy.
Pięknie wygląda :-). Do tego chleba prawdopodobnie świetnie by się sprawdził zakwas chlebowy i skrócił czas przygotowywania. Nie trzeba by było robić 2 zaczynów, tylko 1. Najpierw do części mąki (np. do 1/3) dodać łyżkę zakwasu, po wyrośnięciu w lodówce dodać resztę składników i znów zaczekać, aż wyrośnie w lodówce. Można też 3 etapowo... W [...]
[...] omlet się smażył i smażył ;-) -omlet jaglany, maliny, borówki -lody z mrożonego banana i odżywki, kilka malin, masło orzechowe -wątróbka z kurczaka, ziemniaki na parze, masło klarowane, pomidor, cebula, jabłko -chleb bg, masło, twaróg, ogórek /SFD/2016/9/3/2e4a5c9fee7a4a9782cd41dec583f0df.jpg Zmieniony przez - ulaulka w dniu 2016-09-03 20:04:26
Pięknie wygląda :-). Do tego chleba prawdopodobnie świetnie by się sprawdził zakwas chlebowy i skrócił czas przygotowywania. Nie trzeba by było robić 2 zaczynów, tylko 1. Najpierw do części mąki (np. do 1/3) dodać łyżkę zakwasu, po wyrośnięciu w lodówce dodać resztę składników i znów zaczekać, aż wyrośnie w lodówce. Można też 3 etapowo... W [...]
Chodziło mi o chleb graham bułka czy chleb to już mniejsza :-) te graham są zwykle nadmuchane, jak już to razowce. W pierkarni pytaj o chleb na zakwasie bez dodatków. A z twarogiem to jak uważasz, ale wiedz że kobietom on nie służy - zbieranie wody, cellulit i takie tam ;-) jak nie teraz to za jakiś czas. Poza tym tu chodzi o różnorodność a nie [...]
Chodziło mi o chleb graham bułka czy chleb to już mniejsza :-) te graham są zwykle nadmuchane, jak już to razowce. W pierkarni pytaj o chleb na zakwasie bez dodatków. A z twarogiem to jak uważasz, ale wiedz że kobietom on nie służy - zbieranie wody, cellulit i takie tam ;-) jak nie teraz to za jakiś czas. Poza tym tu chodzi o różnorodność a nie [...]
[...] (nie zawsze), oliwkami, - miks suro-wych warzyw Napad: wszystko co znajduje się w lodówce i szafkach: parówki, kiełbasa, wafle ryżowe, ser żółty, czekolada różne rodzaje, chleb pszenny (pomimo tego, że mam alergię na gluten), duże ilości masła, szynka, sałatki makaronowe z majonezem, ogromne ilości ciasta, wafelki. CZY PRZY OBECNEJ DIECIE [...]
[...] tzn. jeżeli nie pracuję jem normalnie - niedużo. Natomiast jak pracuję wpie**** jak za trzech :D Stąd mój problem. W pracy przez 9-10h jem 6 kanapek (12 kromek) białego chleba tostowego. Mimo to po pracy jestem strasznie głodny, co mi się akurat podoba :) pytanie do Was to: ile mniej więcej kalorii dodać za wysiłek włożony w pracę? Pamiętam [...]
[...] biore z 10 i do szafki Co do ładowań Pierwszy posiłęk w piątek - idealny - po 15min ssanie, wciagniety brzuch ale usatydfakcjonowany Drugi natomiast - porażak - 2 tortille, chleb i po ananasie czułem się mega kiepsko - jedząc go już czułem jakbym popijał go wódą - takie palenie Noc - zamiast spać po węglach jak dziecko - to komora gazowa w [...]