BEZ BÓLU NIE MA EFEKTÓW !!!
...
Napisał(a)
no te obwodowe "zarzynacze" to masz niezłe. Można się "wyskakać" za wszystkie czasy.
...
Napisał(a)
Hehe Night to prawda Choć przyznam,że zdecydowanie lepiej czuję się jednak po siłowym, więc w tą stronę będę celować
2.09
DT
Trening:
1.Chin up/Eccentric Chin Up 4x6
4+2op/3+2op/2+3op/2_2op
2. Barbell Row 4x10
30kg/30kg/30kg/30kg
3. RDL 4x10 4010
40kg/40kg/45kg/45kgx8
4a. Leg Curl 3x10 4012
25kg/30kg/30kg
4b. Seated Cable Row 3x15
25kg/25kg/25kg
5a. Single leg dead lift 3x12 3x12
16kg/16kg/16kg
5b. Plank 3xmax
ca 40s
6a. Odwodzenie w tył na wyciągu 3x20
20kg/20kg/20kg
6b Burpees 3x15
15/15/15
Intensywnie było Podciąganie coraz lepiej ale z całkowicie prostych rąk się nie podciągnę. Pod koniec bardzo czułam już biceps, nad tym muszę pracować. RDL chwyt puszczał, więc pod koniec już mieszanym robiłam. Ogólnie ręce konkretnie dostały,tak,że nawet w Single leg DL ciężko było utrzymać sztangielkę.
Na zdjęciu Butter chicken i moje nowe odkrycie razowy szwedzki chleb z rodzynkami i cynamonem. To raczej dla fanów lekko słodkiego pieczywa (takich jak ja) Na pewno będzie robiony często Trzeba wprawdzie jego produkcję zacząć dzień wcześniej i jest kilka etapów (ale bardzo prostych, każdemu wyjdzie) ale jak dla mnie warto
2.09
DT
Trening:
1.Chin up/Eccentric Chin Up 4x6
4+2op/3+2op/2+3op/2_2op
2. Barbell Row 4x10
30kg/30kg/30kg/30kg
3. RDL 4x10 4010
40kg/40kg/45kg/45kgx8
4a. Leg Curl 3x10 4012
25kg/30kg/30kg
4b. Seated Cable Row 3x15
25kg/25kg/25kg
5a. Single leg dead lift 3x12 3x12
16kg/16kg/16kg
5b. Plank 3xmax
ca 40s
6a. Odwodzenie w tył na wyciągu 3x20
20kg/20kg/20kg
6b Burpees 3x15
15/15/15
Intensywnie było Podciąganie coraz lepiej ale z całkowicie prostych rąk się nie podciągnę. Pod koniec bardzo czułam już biceps, nad tym muszę pracować. RDL chwyt puszczał, więc pod koniec już mieszanym robiłam. Ogólnie ręce konkretnie dostały,tak,że nawet w Single leg DL ciężko było utrzymać sztangielkę.
Na zdjęciu Butter chicken i moje nowe odkrycie razowy szwedzki chleb z rodzynkami i cynamonem. To raczej dla fanów lekko słodkiego pieczywa (takich jak ja) Na pewno będzie robiony często Trzeba wprawdzie jego produkcję zacząć dzień wcześniej i jest kilka etapów (ale bardzo prostych, każdemu wyjdzie) ale jak dla mnie warto
...
Napisał(a)
To kiedy przepis na ten chlebek sie pojawi ?
""Doubt is enemy number one of progression"
Dziennik : http://www.sfd.pl/DT_MissInvincible-t1065640.html
Blog kulinarny: http://www.sfd.pl/[BLOG]_MissInvincible_w_kuchni-t1100371.html
...
Napisał(a)
Mis już
Chleb fitness
Zaczyn:
170 g mąki pszennej razowej
3/4 łyżeczki soli
170 g jogurtu
170 g rodzynek - ja nie miałam akurat rodzynek,więc dałam figi i daktyle i wyszło super, tak że można różne owoce
Wszystkie składniki połączyć w misce. Przykryć folią i odstawić w temp. pokojowej na 12-24 h.
Zaczyn II:
170 g mąki pszennej razowej
1/4 łyżeczki drożdży instant (użyłam 3 gram świeżych drożdży)
85 g jogurtu
50 g oliwy, oleju lub topionego masła (użylam oleju kokosowego)
1 jajko
Składniki wymieszać w misce. Przykryć folią spożywczą i wstawic do lodówki na minimum 8 godzin (maksimum 3 dni).
Następnie:
Połączyć składniki Zaczynu i Zaczynu II i dodać:
60 g mąki pszennej razowej
niepełną łyżeczkę soli
20 g świeżych drożdży
1,5 łyżki miodu
1/2 łyżeczki cynamonu
Składniki wymieszać mikserem lub ręcznie - ja wymieszałam hakiem. Powstanie ciasto dosyć gęste, jak plastelina.
Miskę przykryć folią i odstawić na 45-60 minut - ciasto podwoi objętość.
Ciasto rozwałkować na kwadrat o boku 20 cm i grubości 1,5 cm.
Posypać ciasto równomiernie cynamonem. Zwinąć w dosyć ścisły rulon i przełożyć do formy wysmarowanej masłem lub olejem i wyłożonej papierem do pieczenia Wierzch posmarować olejem. Przykryć folią, odstawić do wyrastania na 45-60 min.
Piekarnik nagrzać do 200 st C.
wstawić chleb, zmniejszyć temp. do 160 st C i piec 20 minut. Następnie obrócić formę o 180 st i piec kolejne 25-40 minut. Chleb powinien być równomiernie upieczony. Kroić po ostudzeniu.
Wydaje się,że sporo roboty ale nie. Zaczyny to 5 minut, łączenie też tylko czekać trzeba trochę,bo 3 razy wyrasta. Jest naprawdę pyszny
Chleb fitness
Zaczyn:
170 g mąki pszennej razowej
3/4 łyżeczki soli
170 g jogurtu
170 g rodzynek - ja nie miałam akurat rodzynek,więc dałam figi i daktyle i wyszło super, tak że można różne owoce
Wszystkie składniki połączyć w misce. Przykryć folią i odstawić w temp. pokojowej na 12-24 h.
Zaczyn II:
170 g mąki pszennej razowej
1/4 łyżeczki drożdży instant (użyłam 3 gram świeżych drożdży)
85 g jogurtu
50 g oliwy, oleju lub topionego masła (użylam oleju kokosowego)
1 jajko
Składniki wymieszać w misce. Przykryć folią spożywczą i wstawic do lodówki na minimum 8 godzin (maksimum 3 dni).
Następnie:
Połączyć składniki Zaczynu i Zaczynu II i dodać:
60 g mąki pszennej razowej
niepełną łyżeczkę soli
20 g świeżych drożdży
1,5 łyżki miodu
1/2 łyżeczki cynamonu
Składniki wymieszać mikserem lub ręcznie - ja wymieszałam hakiem. Powstanie ciasto dosyć gęste, jak plastelina.
Miskę przykryć folią i odstawić na 45-60 minut - ciasto podwoi objętość.
Ciasto rozwałkować na kwadrat o boku 20 cm i grubości 1,5 cm.
Posypać ciasto równomiernie cynamonem. Zwinąć w dosyć ścisły rulon i przełożyć do formy wysmarowanej masłem lub olejem i wyłożonej papierem do pieczenia Wierzch posmarować olejem. Przykryć folią, odstawić do wyrastania na 45-60 min.
Piekarnik nagrzać do 200 st C.
wstawić chleb, zmniejszyć temp. do 160 st C i piec 20 minut. Następnie obrócić formę o 180 st i piec kolejne 25-40 minut. Chleb powinien być równomiernie upieczony. Kroić po ostudzeniu.
Wydaje się,że sporo roboty ale nie. Zaczyny to 5 minut, łączenie też tylko czekać trzeba trochę,bo 3 razy wyrasta. Jest naprawdę pyszny
...
Napisał(a)
Wygląda rewelacyjnie
Słodki, więc coś dla mnie. Dobrze, że na końcu zaznaczyłaś, że tej roboty dużo się wydaje bo chciałam zwątpić w sens robienia
Muszę kupić pszenną żytnią, bo chyba z żytniej pełnoziarnistej to nici będą ?
Słodki, więc coś dla mnie. Dobrze, że na końcu zaznaczyłaś, że tej roboty dużo się wydaje bo chciałam zwątpić w sens robienia
Muszę kupić pszenną żytnią, bo chyba z żytniej pełnoziarnistej to nici będą ?
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
...
Napisał(a)
Aga ja robiłam z mąki pełnoziarnistej z Lidla. Warto się trzymać przepisu.bo wydaje mi się,że tak najlepiej wyjdzie Żytnia chyba jeszcze bardziej kleista by był i ie wiem czy tak wyrośnie
...
Napisał(a)
Chlebek wygląda apetycznie, ale długość przepisu skutecznie odstrasza
...
Napisał(a)
Eve spróbuj kiedyś w weekend jak masz więcej czasu Choć teraz jak patrzę na Twoją dietę to chyba nie ma tam miejsca na takie rzeczy
4.09
DT
Trening:
1. Back Squat 4x10
45kg/47,5kg/50kg/50kg
40kg/45kg/47,5kg/50kg
2. DB Shoulder Press 4x12
8kg/8kg/8kg/8kg
8kg/9kg/9kgx10/9kgx9
3. Hip Thrust 4x15
60kg/60kg/60kg/60kgx12
60kg/60kg/60kgx12/60kgx12
4a. Push ups 3x20
20/20/20
20/20/20
4b. Wypychanie nogami na maszynie smitha 3x15
50kg/50kg/50kg
20kg/40kg/50kg
5a. DB walking lunges 3x15
6kg/6kg/6kg
6kg/6kg/6kg
5b. DB lateral riaise 3x15
3kg/4kg/4kg
3kg/3kg/3kg
6a Single leg glute bridge 3x12
15/15/15
12/12/12 cc
6b Squat jums 3x20
20/20/20
20/20/20
Fajny trening Byłam w niedziele rano więc pustki na siłowni i nie musiałam na nic czekać. W przysiadzie już wyżej ie pójdę.bo jakoś strasznie ciężko mi idzie. W ostatnich powt zaczynam lecieć do przodu więc może nawet zmniejszę. Ogólnie kiedyś bardziej lubiłam to ćwiczenie i zawsze chciałam mieć je w planie, a teraz tylko myślę o końcu... Shoulder press zostanę przy 8kg, staram się wolno opuszczać i to nieźle daje popalić. HT w końcu 3 serie po 15 ale po każdej mroczki przed oczami Wznosy też wrócę do 3 kg.
Odkryłam też nową siłownię czynną 24/7 Po tym miesiącu się tam przeniosę i będę miała dużo większe pole manewru
Po słodkawym chlebku szwedzkim przyszedł czas na bułeczki bazyliowe z suszonymi pomidorami, oczywiście razowe
4.09
DT
Trening:
1. Back Squat 4x10
45kg/47,5kg/50kg/50kg
40kg/45kg/47,5kg/50kg
2. DB Shoulder Press 4x12
8kg/8kg/8kg/8kg
8kg/9kg/9kgx10/9kgx9
3. Hip Thrust 4x15
60kg/60kg/60kg/60kgx12
60kg/60kg/60kgx12/60kgx12
4a. Push ups 3x20
20/20/20
20/20/20
4b. Wypychanie nogami na maszynie smitha 3x15
50kg/50kg/50kg
20kg/40kg/50kg
5a. DB walking lunges 3x15
6kg/6kg/6kg
6kg/6kg/6kg
5b. DB lateral riaise 3x15
3kg/4kg/4kg
3kg/3kg/3kg
6a Single leg glute bridge 3x12
15/15/15
12/12/12 cc
6b Squat jums 3x20
20/20/20
20/20/20
Fajny trening Byłam w niedziele rano więc pustki na siłowni i nie musiałam na nic czekać. W przysiadzie już wyżej ie pójdę.bo jakoś strasznie ciężko mi idzie. W ostatnich powt zaczynam lecieć do przodu więc może nawet zmniejszę. Ogólnie kiedyś bardziej lubiłam to ćwiczenie i zawsze chciałam mieć je w planie, a teraz tylko myślę o końcu... Shoulder press zostanę przy 8kg, staram się wolno opuszczać i to nieźle daje popalić. HT w końcu 3 serie po 15 ale po każdej mroczki przed oczami Wznosy też wrócę do 3 kg.
Odkryłam też nową siłownię czynną 24/7 Po tym miesiącu się tam przeniosę i będę miała dużo większe pole manewru
Po słodkawym chlebku szwedzkim przyszedł czas na bułeczki bazyliowe z suszonymi pomidorami, oczywiście razowe
...
Napisał(a)
szalejesz kulinarnie Anchy
...
Napisał(a)
no - pyszności same ostatnio u Ciebie. Koniecznie muszę spróbować bo wygląda to świetnie - a z tego co mówią dziewczyny to i smakuje rewelacyjnie.
BEZ BÓLU NIE MA EFEKTÓW !!!
Poprzedni temat
DT LuckyMe podsumowanie str.23
Polecane artykuły