nie no, dla mnie "czysto" i "sucho" to są 2 inne rzeczy. Przecież czysto nie musi oznaczać rozgotowanego ryżu z gotowanym mdłym kurczakiem. Kurczak z żółtym serem i warzywami, tosty, burgery, pizza - wszystko robione z pełnowartościowych składników - to też jest jedzenie czyste i samo w sobie już daje odpocząć psychice :-D.
Na śniadanie mają burgery z mięsem o smaku ich irlandzkich kiełbasek które uwielbiam. Plus ser stopiony i jajko sadzone w bułce razem I placki ziemniaczane. Bardzo dobre
Ja wychodzę z założenie ze jeśli chodzi o wołowinę to im mniej przypraw tym lepiej, czy to steki czy burgery Pieprz sól ewentualnie odrobina ulubionej przyprawy, jajko i będzie git
Dla mnie KFC mięso ma dobre, bo nie jest to mielonka jak w McDonald czy Burger King, ale panierka mega ocieka tłuszczem. W Burger Kingu za to Burgery są pokaźnych rozmiarów jak kiedyś tam jadłem i spory wybór, ale samemu taniej wychodzi robić.
No ja nie potrzebuję alkoholu, jarania itp. ale za to kocham jeść (pizza, burgery, kebaby i wszystko co z tym związane)i spać. Jednak największą używką i uzależnieniem jest sport. Nie potrafię już normalnie funkcjonować bez treningu. W sobotę skręciłem kostkę na tarczach więc w poniedziałek nie byłem na treningu to nie potrafiłem sobie [...]
Jest drogie. Kotlety, burgery vege jak patrzyłem to 9-10 zł za 250 g, mleko sojowe też drogie. Wolę mięso, a coś vege od czasu do czasu. Białko no niestety trzeba byłoby cały czas soję walić, bo są też w fasoli, komosie, soczewicy ale nie maja podejścia do mięsa (mniej białka, dodatek węgli i tłuszczu). Jeszcze co do soi to w cholerę [...]
Mnie minęła pierwsza i druga walka, lipa. Robiłem burgery z białka pszenicznego i sojowego z warzywami z bułką ciemną wieloziarnistą, pomidorem i lekko podsmażanym cebulą.
No nie inaczej burgery z pod rotterdamu na Lidl Polska , nie wiem jak to z kosztami itp , moi ludzie zarabiaja 10,60 euro za godzine , wiec zdecydowanie wiecej niz w Pl jak przypuszczam , ale widocznie sa inne koszta ,ktore w finalnym efekcie powoduja ze sie oplaca Dodam ze te burgery robimy w stu procentach z lopatki i karkowki cielecej zadnej [...]
No nie inaczej burgery z pod rotterdamu na Lidl Polska , nie wiem jak to z kosztami itp , moi ludzie zarabiaja 10,60 euro za godzine , wiec zdecydowanie wiecej niz w Pl jak przypuszczam , ale widocznie sa inne koszta ,ktore w finalnym efekcie powoduja ze sie oplaca Dodam ze te burgery robimy w stu procentach z lopatki i karkowki cielecej zadnej [...]
No nie inaczej burgery z pod rotterdamu na Lidl Polska , nie wiem jak to z kosztami itp , moi ludzie zarabiaja 10,60 euro za godzine , wiec zdecydowanie wiecej niz w Pl jak przypuszczam , ale widocznie sa inne koszta ,ktore w finalnym efekcie powoduja ze sie oplaca Dodam ze te burgery robimy w stu procentach z lopatki i karkowki cielecej zadnej [...]
[...] może kupię jak jeszcze będą, ale w to makro to ja nie wierzę, dam sobie rękę uciąć, że te 20% tłuszczu to jest minimum. Bo tego nie idziesz oszacować. Ostatnio widziałem burgery z jelenia. Białych kropek od zaj.nia a na opakowaniu 1,7% t. No fajnie :D To makro jest potwierdzone laboratoryjnie i to musi byc , klient ma prawo nam zwrocic cala [...]
[...] kurczaka Szejk Myślałem że będzie gorzej ale wszytsko rozchodzi się o wybiorę mięsa. Gorzej- jeśli chodzi o ilość fatu. Wskazując na chude mięsa oszczędzam 2/3fatu. Takie burgery fakt że smakują teraz bardziej jak papier ale fatu wg etykiety jest 5.8g na 2sztuki. Ja daje 5g. Ale i tak jest około 4g max. Heheh Do tego mleko. Idzie 300ml [...]
[...] /SFD/2017/4/12/00026a4363b9460ab797bcad592804b1.jpg /SFD/2017/4/12/dda2f7132bcb47e087bbae1b49135b67.jpg Szejk 50g prochu 100ml mleka 150g polędwiczki wędzonej Takie burgery wczoraj dorwaLem. Każdy inny smak. Niestety bez podanego makro ale koleś zapewniał że prawie zero fatu. Makro ma mieć za tydzień bo nowy rzeźnik. Nie to co Market [...]