spod ciacha to platki owsaine i mleko i kakao i do piekarnika a sama masa to tak: budyn proszek + slodzik + mleko mleko gotujemy z slodzkiem i gdy sie zagotuje odstawiamy aby straciło temperature 400 ml. 100 ml zimnego mleka rozmieszamy z budyniem i dodajemy do zimnego mleka i potem wszystko gotujemy do masy i wyleway a potem lodówka z godzinke
[...] http://www.editer.pl/fotka/df327f0c631309d232d72b67f7703788_2.jpg Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-09-01 12:18:30 ale zamulacie, masa kierva mać :-D jesień idzie budyń miodowo pomarańczowy z owocami i duuużą ilością fatu ;-) http://www.editer.pl/fotka/bcc0b2b851e99263e993ac897df6d05d_2.jpg Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-09-01 [...]
[...] każdemu polecić. Nie wiem czy to zasługa białka czy ryżu ( bo tym razem dałem inny ryż i białko) ale tym razem konsystencja ryż+białko wyszła tak gęsta, że smakowało jak budyń :D SFD/Images/2015/7/23/0dfe0e6ca11643c489ec2db8a6bb9826.jpg Vitallity Complex Kreatyna SFD/Images/2015/7/23/868e87061bf642f5baaf0a6caf2627c1.jpg Góra (B) Wyciskanie [...]
SFD/Images/2015/7/26/a0f77f37bed448f0b7e4f0d22180df16.jpg Dziś dzień luzu i odpoczynku, jak to niedziela. Pod wieczór pojechałem do galerii. Pomimo wcześniejszych zarzekań się, że w najbliższym czasie nie kupie żadnych ubrań/obuwia na siłownie - kupiłem bluzkę termoaktywną z Under Armour %-) [...]
[...] wody i miksuję. Wylewam pierwszą warstwę do foremki, sypię owocę, wylewam na to kolejną warstwę i wkładam do piekarnika na 20mn 165 stopnii ;-) Uwaga z tym lnem, bo on nieźle zagęszcza wszystko, po południu dodam filmik jaki mi wyszedł budyń z 70g jogurtu, 100ml wody, 10g wpc i 10g lnu ;-) Zmieniony przez - SnicK w dniu 2016-07-07 10:03:37
Już nawet zacząłem.. %) Dziś cały dzień na szkoleniu z dietetyki klinicznej w Poznaniu. O 11 zjadłem budyń proteinowy, o 15 kurczak z warzywami i o 19 wpadł takie oto Burger. 400g wołowiny :)) /SFD/2017/3/18/d9b6602e938540249cf809f0ca0cffa0.jpg
Jak nie wyjdzie to będzie gęsty budyń- też dobry. tylko mi kurcze zawsze opadało po dodaniu białka i nie było puszyste :-?, może nie jestem zbyt delikatna. \-) Aha i ja robiłam z agarem (wersja vege ;-) ) I też na oko, bo zgapiłam od Marty };-)
Glowilam sie nad ciastem dla siebie na swieta i wymyslilam biszkopt na mace gryczanej, slodzony stewia a budyn na mase to chyba ugotuje na mleku kokosowym i utrze z maslem. Polewe tez zrobie wg. naszych zasad. Ciekawa jestem jak mi to wyjdzie|-)
[...] + 15g mąki kartoflanki + 10g wheya + 2 żółtka. Mleko zagotowałam wrzuciłam do tego zmiksowane wcześniej z małą ilością mleka whey+mąkę+żótłka. (tak jak tradycyjnie mieszasz budyń + trochę mleka) Nie miałam laski wanilii akurat to kilka kropel aromatu waniliowego do pieczenia wrzuciłam. Musisz to cały czas mieszać, bo się przypali inaczej. I na [...]
ja raz robiłem sernik malinowej ale chciałem zrobić jedną trzecią i wziąłem wszystkiego 1/3 oprócz budyniu bo odruchowo cały dałem i potem wyszedl mi śmieszny pieczony budyń xD
[...] w paranoje, ale używasz samego białka czy roztrzepujesz całe jajko do panierki? ;D Tymczasem kolacyja, czyli rafaello (wpc, migdał, wiórki, mleko kokosowe) <3 i śmietankowy budyń z migdałami :D wygląda paskudnie XD ale smakowe! /ObrazkiSFD/ZdjeciaSFD3_large/6a6462862c214a828116b1f19e083597.jpg Zmieniony przez - krystian.kaczanowicz w dniu [...]
[...] lody karmelowe. /ObrazkiSFD/ZdjeciaSFD3_large/cf120303fe8544609d8748a4bb8bbd5f.jpg Część musiałem wypić, czyli "nie wytrzymam z tym czekaniem". Pakerski jabłkowo-karmelowy budyń a la lody :D /ObrazkiSFD/ZdjeciaSFD3_large/b71bc168b2f7452e86a89666315dfbca.jpg No i efekt trailu po mieście, czyli wizyta w "Planet Organic", warto było. Mam dość [...]
3.ActivLab All day protein smak jogurt-wisnia smak: dla mnie rewelka - bardziej jak budyn malinowy lub lody jogurtowe ;) rozpuszczalność: wg. mnie dobra, bez grudek piana: 1/8 to piana, szybko schodzi gęstość: rzadkie ogólne odczucia: nie za słodkie, smaczek super, piana/rozpuszczalność mogla by być lepsza - ale bialko godne zastanowienia [...]
No i gitara. Zaraz trening a tak na szybko to polecam: jaja + wpc + słodzik + żelatyna i do lodówki na kilka godzin. Jakieś wiórki kokosowe na to i coś jak zimny budyń ; ) elo