[...] nieznacznie różnić ze względu na smak. Składniki: izolat białek sojowych 42 %, suszona fasola fava 20 %, płatki ziemniaczane, skrobia ziemniaczana, olej słonecznikowy, aromat, sól. Zalecane porcjowanie Zależne od indywidualnych potrzeb. Przechowywać w miejscu suchym, w temperaturze do 25 °C poza bezpośrednim zasięgiem promieni słonecznych. [...]
[...] przyjętych kalorii, zarówno przed, jak i po treningu. Wystarczy odkręcić nakrętkę i cieszyć się jego smakiem. Skład: Woda, odtłuszczone mleko (40%), białko mleka (7,6%), aromat , stabilizatory: celuloza, guma celulozowa, karagen; substancja słodząca: sukraloza, barwnik: czerwień koszelinowa. Zalecane dawkowanie W celu zwiększenia podaży [...]
[...] by crean /SFD/Images/2016/4/15/b9bb03134261426199f2df14f78d9c7f.jpg Składniki: - 500g pokrojonych w kostkę jabłek bez skóry - 150g kaszy jaglanej - 5 całych jaj - ekstrakt/aromat z wanilii lub pomarańczowy lub jaki chcesz :) - cynamon do jabłek lub nie / cynamon do posypania - stevia do dosłodzenia lub inny słodzik Przygotowanie: 1.Kaszę [...]
[...] sorbinian potasu i benzoesan sodu, stabilizatory: guma akacjowa i estry glicerolu z żywicy/ substancje słodzące: cyklaminian sodu, acesulfam K, sacharynian sodu, aromat, barwnik: błękit brylantowy. Zawiera cukier i słodziki. Zalecane dawkowanie Podczas i po treningu do utrzymania/ odbudowy równowagi płynów. Wartości odżywcze [...]
[...] 25g lub 35g wpi(zależnie czy mam 40 czy 50g białka w posiłku) 10g żelatyny 1g gumy ksantanowej 20 tab słodzika(kwestia indywidualna - ja lubię bardzo słodkie) Pół pipety aromatu(Śmietankowy i szarlotka są moimi faworytami) Do dużego shakera dajemy 10g żelatyny, słodzik i aromat, zalewamy to 250-300ml wrzątku i odstawiamy na chwilę. Pózniej do [...]
[...] Wartości odżywcze: B/T/W - (kcal) – 27g/26g/58g - (600kcal) Produkcja Wszystkie składniki wsypujemy do miski i mieszamy. Słodzik rozpuszczamy z odrobiną wody 100-150ml i aromatem. Mieszamy z masą. Wykładamy na coś do pieczenia (u mnie podkładka sylikonowa) i wkładamy do piekarnika nagrzanego do 200 stopni. Pieczemy aż będzie git. Ok. 20 [...]
[...] jest Guarana 2000 to także znakomita przyswajalność. Składniki: ekstrakt z nasion guarany (Paullinia cupana), regulatory kwasowości: kwas cytrynowy i cytrynian sodu, aromat, substancje słodzące: sukraloza i acesulfam K, substancje konserwujące: sorbinian potasu i benzoesan sodu. Zalecane porcjowanie Zalecana dzienna porcja to jeden shot o [...]
[...] sol (0,3%), cukier, emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tluszczowych oraz kwasow tluszczowych estryfikowane kwasem cytrynowym, lecytyna), barwnik naturalny annato, aromat identyczny z naturalnym, regulator kwasowosci (kwas cytrynowy), substancje wzbogacajace: witaminy A i D3 ; o wartosci zywieniowej na 100g: bialko i weglowodany mniej [...]
[...] dynię na kilka kawałków, razem ze skórką wstawiamy do piekarnika ;-) Dynię najpierw dobrze będzie włożyć na 20-30 min do piekarnika, wtedy dynia jest słodsza, ma lepszy aromat ;-) Gdy czas minie, dynię wyciągamy, trzeba odkroić skórkę, pokroić na kawałki i włożyć do blendera zmiksować na papkę razem z mleczkiem kokosowym oraz stevią / [...]
[...] stosować od 1 do 3 porcji dziennie w zależności od zapotrzebowania. Wartość odżywcza w porcji (100 g): Białko 35 g Węglowodany 58 g Tłuszcze 1,8 g Skład: koncentrat białek serwatkowych WPC dekstroza mikronizowana maltodekstryny koncentrat białek pszenicznych aromat syntetyczny regulator kwasowości kwas cytrynowy barwnik Z góry dzieki za odp