Jak wyglądasz podobnie jak na zdjęciu z czerwoną elipsą, to jeszcze długa droga do masy, a na razie redukcja. Natomiast jeżeli sylwetka niewiele zmieniła się od czerwca, to warto pomyśleć o przerwie regeneracyjnej i ruszeniu z bardziej profesjonalną dietą. Zacznij od policzenia zapotrzebowania: http://www.sfd.pl/%20-t276436.html I zgodnie z [...]
A badania robiłeś bo? Kiepsko się czułeś? Jakieś SAA były stosowane? Ankieta! :-) http://www.sfd.pl/ANKIETA__Zanim_zadasz_pytanie-t297513.html Zmieniony przez - rkarpinski w dniu 2016-08-16 14:36:09
Ankieta wypełniona powyżej coś zwariowała więc pisze tu co i jak , za utrudnienia przepraszam Wiek: 20 Waga: 78 Wzrost: 180 Obwód ramienia: Obwód klatki: Obwód uda: Obwód talii: Staż na siłowni:3-4 lata z przerwami Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy): 170b,130t,330ww Ile i jakie przebyte cykle sterydowe: 100 tab [...]
ANKIETA 20 lat 76 kg 172 cm rok stażu, trening na mase Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej : 16% Aktywność w ciągu dnia : praca przy komputerze Uprawiany sport lub inne formy aktywności : 5x w tygodniu siłownia, 50 minut dziennie rowerem na dojazdy do pracy i siłowni Cel : zbudowanie masy mięśniowej Zmieniony przez - acstaffik w dniu 2016-08-16 [...]
A jak wyglądałeś przed cyklem, że przyszło 10kg a ankieta wygląda jak wygląda? Masz badania prolaktyny i estradiolu z teraz? Jak nie to jutro na badania idź i tu wstaw wyniki Zmieniony przez - zioekt w dniu 2016-08-17 23:08:01
Zacznij od policzenia zapotrzebowania: http://www.sfd.pl/%20-t276436.html I zgodnie z postami podwieszonymi rozpisz plan: http://www.sfd.pl/Potrzebujesz_Diete_Masz_Pytania_ZAJRZYJ-t379384.html A następnie wrzuć go w tej formie razem z ankietą: http://www.sfd.pl/ZRZUT_DIETY_JAK_ZROBI%C4%86_ANKIETA_i_REGULAMIN_DZIA%C5%81U.-t922822.html
[...] fizycznej? Zabijesz swój metabolizm (o ile już tego nie zrobiłeś gubiąc te 20kg) kaloryczność jest do wyliczenia na bank od nowa. Co więcej to ta dieta.. za mało zdrowego tłuszczu, za mało białka przy takiej wadze.. tłuszcz to masło boczek i oliwa.. ja bym temu trenerowi podziękował na początek ;) później ankieta, kalorycznosc, dieta i trening
Ankieta działu i coś zaproponuj, na forum nie układamy planów, możemy pomóc, doradzić coś. erknij na temat http://www.sfd.pl/_Pierwszy_rok_trening%C3%B3w_-t906985.html dobre są plany push pull
[...] pełną ankietę oraz wrzuć zrzut z tego co udało Ci się ułożyć, białka moim zdaniem za dużo. Białko ustalasz na beztłuszczową masę ciała na redukcji optymalnie byłoby 120g, tłuszcze ok, reszta węglowodany, ta kaloryczność około 1900-2000 moim zdaniem ok. Ale dobrze byłoby tak jak pisałam cała ankieta + zdjęcia sylwetki w pozycji neutralnej.
Zacznij od policzenia zapotrzebowania: http://www.sfd.pl/%20-t276436.html I zgodnie z postami podwieszonymi rozpisz plan: http://www.sfd.pl/Potrzebujesz_Diete_Masz_Pytania_ZAJRZYJ-t379384.html A następnie wrzuć go w tej formie razem z ankietą: http://www.sfd.pl/ZRZUT_DIETY_JAK_ZROBI%C4%86_ANKIETA_i_REGULAMIN_DZIA%C5%81U.-t922822.html
Diety do oceny wrzucamy w takiej formie: http://www.sfd.pl/ZRZUT_DIETY_JAK_ZROBI%C4%86_ANKIETA_i_REGULAMIN_DZIA%C5%81U.-t922822.html Dobrze by było też, gdyby ankieta była z tego działu. ;-) Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2016-08-23 22:49:23
Diety do oceny wrzucamy w takiej formie: http://www.sfd.pl/ZRZUT_DIETY_JAK_ZROBI%C4%86_ANKIETA_i_REGULAMIN_DZIA%C5%81U.-t922822.html Razem z ankietą z tego samego tematu.
Na to pytanie nie da się tak poprostu odpowiedzieć. Byśmy mogli Ci pomóc proszę o założenie konta i założenie tematu w dziale Trening Dla Początkujących wraz z wypełnioną ankietą tamtego działu i najlepiej całym rozpisanym treningiem. Te pytania to nie są pytania na dział Szybkie Pytania Bez Logowania ;-) Tutaj trzeba się już dobrze zagłębić w [...]
coś chyba Ci się nie do końca uzupełniła ta ankieta: 5. STAŻ NA SIŁOWNI: 6. DIETA: -białko: -węglowodany: -tłuszcz: 11. POZIOM BF%: 12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): 13. STAN ZDROWIA: 14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: 15. PPM (podstawowa przemiana materii): + to: [...]