Szacuny
369
Napisanych postów
8676
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
130653
bonku5
No jak mleko na redukcji to ja życze powodzenia..
a niby czemu nie? jak zje jedną porcje dziennie to owsianki, szejka, etc to umrze na otyłość??? zwlaszcza jak bedzie to miec w bilansie wliczone? na sniadanie mozesz jesc placki z owsianki, nalesniki, mieso/rybe- co tylko masz ochote. mozna nawet zrobic pyszne ciasteczka owsiane, w ktorych poza platkami jest porcja wpc, jajka, orzechy, etc.. wystarczy upiec jednego dnia wiekszą ilosc i masz spokoj na pare dni. zerknij do kuchnia sfd- masz tam mnostwo przepisów
Szacuny
6
Napisanych postów
1057
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
14447
A choćby moja obecna redukcja udowodniła, że pozbycie się mleka zwiąkszyła bardzo jej efektywność.
Oczywiście nie trzeba robić tego w pierwszej fazie, ale etap zamykający, a na pewno sama końcówka tego wymaga. Pozbycie się każdego rodzaju cukru dalej świetne efekty.
Z drugiej strony medalu po co ci to mleko?
Takie mam zdanie, wyrobione na własnym doświadczeniu.
Zmieniony przez - bonku5 w dniu 2012-11-12 08:07:08
Szacuny
3
Napisanych postów
452
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
3100
Po co Ci mleko? Jedna z propozycji na śniadanie-prosta odp. Makaronu z wodą raczej jeść nie będzie a mleko wliczone w bilans na pewno nie zaszkodzi,tym bardziej na śniadanie...
Szacuny
369
Napisanych postów
8676
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
130653
ja akurat w ogole nie pije mleka od lat, nabialu tez nie jadam z wyjątkiem tego, kiedy robie sernik z kuchni sfd raz na kilka miesiecy. Niemniej jednak on nie schodzi do 6% bf, ani nie wychodzi na scene, wiec porcja mleka czy twarogu szkód nie narobi
Szacuny
6
Napisanych postów
1057
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
14447
Kocio w 100% się z tobą zgadzam. Czemu miałby nie korzystać z mleka na masie czy poprostu na zbilansowanej.. jak lubi.
Przy redukcji ja nie polecam (nie mówię o początkowej fazie), ale już o dalszych etapach rejon 10% BF.
A jaki procent ma autor, tego nie wiem ponieważ nie podał..
Zmieniony przez - bonku5 w dniu 2012-11-12 10:02:32