witam!pisze w imieniu kumpeli,ktora ma problem z udami,jakie mozna wykonywac cwiczenia na wewnetrzna strone ud,zgrabne ma nogi tylko miedzy udami ma tzw"wiaderko"....pomozcie
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
czy moglby mi ktos pomoc?prosze bardzo,wiem ze napewno znacie jakies rozwiazanie...
...
Napisał(a)
czy naprawde nie znajdzie sie zadna dobra duszyczka ktora mi pomoze?bardzo bym prosila,przeciez to tylko moment zeby mi pomoc,a dla mnie bedzie to duzo znaczylo...
...
Napisał(a)
nie wiem co to wiaderko, ale jesli ma dostep do silowni to jest specjalne urzadzenie ktore stawia opor gdy probujesz zloczyc nogi (to bedzie najlepsze). a ogolnie to przysiady, jakies nozyce czy cos tam tez pomoga

http://www.smoczyjezdzcy.pl - Smoczy Jeźdźcy - darmowa gra MMORPG w przeglądarce - polecam!
...
Napisał(a)
co to wiaderko???
niech je przerobi na Weiderko,na siłowni,Sachem dobrze mowi jest takie do machania nogami na boki z obciążeniem
niech je przerobi na Weiderko,na siłowni,Sachem dobrze mowi jest takie do machania nogami na boki z obciążeniem
...
Napisał(a)
ale chodzi o cwiczenia w domu,bez zadnych przyrzadow...wiaderko?to taka wieksza szpara miedzy nogami

...
Napisał(a)
aaaaa,czyli paniusia za chuda,wreszcie ktoś nie chce schudnąć:) w domu to ja nie wiem,tu by się przydała siłownia,duże obciążenia i mało powtórzeń,w domu to łatwo można zrzucać sadło z nóg,bo duzo powt. i małe ciężarki,ale żeby nabrać masy to już gorzej....
...
Napisał(a)
Spróbuj takiego ćwiczonka - siadasz na stołku w szerokim rozkroku. Łokieć prawego ramienia opierasz o wewnętrzną stronę prawego kolana a prawą dłoń o wewnętrzną stronę kolana lewego. Z całej siły starasz się zbliżyć kolana do siebie, co skutecznie uniemożliwia przedramię zaparte pomiędzy kolanami. Utrzymuj napięcie przez około 4-5 sekund, potem 2-3 sekundy przerwy i powtórka (8-12 razy). Następnie zrób to samo przy użyciu lewego przedramienia (łokieć z boku lewego kolana, dłoń z boku prawego).
Drugie ćwiczenie to unoszenie nogi w leżeniu bokiem - zwróć uwagę na wolne (4-5 sekundowe opuszczanie i na to aby noga była cały czas prosta).
Drugie ćwiczenie to unoszenie nogi w leżeniu bokiem - zwróć uwagę na wolne (4-5 sekundowe opuszczanie i na to aby noga była cały czas prosta).
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!