mam taki problemik.. trenuje submision wrestling. ostatnio kupilem sobie ochraniacz na krocze i troszke mi przeszkadza podczas treningow tzn. tak jakby lekko mnie obcieral. nie wiem moze miseczka jest za duza? a moze tak ma po prostu byc?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- Suspensorium dla kobiet- Krav maga
- Poszukuje dobrego suspensorium do grapplingu mma
- Trening w ten sam dzeń co Trening w Klubie ?? Dylemat
- Solidny trening (rozgrzewka, trening, rozciaganie) cz.1
- Solidny trening (rozgrzewka, trening, rozciaganie) cz.2
- Trening bokserski! Tu wpisz swój trening do poprawy.
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
No wiesz,takie cholerstwo na jajkach musi sprawiac lekki dyskomfort,taki to jest koszt bezpieczenstwa i zdrowia ewentualnych przyszlych potomkow
.
Tak ma byc.No chyba ze nie daje Ci to kompletnie cwiczyc,to w takim razie przeceniles swoje cojones i wybrales za duzt rozmiar,ale jesli obciera lekko to niestety musisz sie z tym pogodzic,albo zaryzykowac jajecznice
.

Tak ma byc.No chyba ze nie daje Ci to kompletnie cwiczyc,to w takim razie przeceniles swoje cojones i wybrales za duzt rozmiar,ale jesli obciera lekko to niestety musisz sie z tym pogodzic,albo zaryzykowac jajecznice

Grappling
...
Napisał(a)
nie no nie mam zamiaru ryzykowac
po prostu lekko mnie obciera i chcialem sie upewnic czy tak ma byc :D pozdro!!

...
Napisał(a)
az tak brutalnie ćwiczycie? jajnik
to chyba lekka przesada. wiesz, ze w judo jest sporo wejsc kolanami między uda (jest nawet kombinacja pod wymowną nazwą jajecznica)
i nikt chyba suspensorów normalnie nie nosi.

...
Napisał(a)
Zgadzam sie Jodan, to zbedne. Nie raz wylapalem po jajkach, ale poskacze sie na pietach i dalej:] To nie Krav Maga, nie ma co wyolbrzymiac.
"Ból to cena jaką płacimy za siłę"
...
Napisał(a)
ja tam juz kilka razy podczas technik bjj i zapasow nadzialem sie i nie mam zamiaru ani razu wiecej tego zrobic
ale faktem jest ze suspensorium troche przeszkadza- chcialem sie upewnic bo zastanawialem sie czy czasem moj suspensor nie jest jakis do dupy
bo nie jest tam nie wiadomo jakis firmowy i kupiony byl za 30 zl...

...
Napisał(a)
hhehe czasem sie zzdarzy ale odrazu ochraniacze;p na pietach poskacze sie i gotowy.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!