...
Napisał(a)
Czy dobrym połączeniem jest takie jak napisałem w temacie? Co moznaby do tego dorzucić? A moze to niezbyt dobry pomysl ze wzgledu na moc tych srodkow? Moze lepiej polaczyc jeden z nich z czyms innym? Zapewne zaraz padna pytania o moj staz, wiek itd wiec spiesze z informacją: 22 lata, 7 lat treningów, trening 3x w tygodniu, 88kg wagi, 177 cm wzrostu, dotychczas 3 cykle: om + met, test prol + met, deca dur + om + met. Diety za bardzo nie trzymam bo praca mi na to nie pozwala,ale staram sie dostraczac duzo bialka i wegli, do tego 2x dziennie pije gainera "weider crash weight gain", po treningu i przed spaniem i łykam aminokwasy. Jezeli to zbyt ogolne iformacje zeby udzielic mi odpoiwiedzi na pytanie ktore postawilem w temacie to prosze pytac.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
TyreX tak z ode mnie. Też myślałem o takim połączeniu ale, ciemno widze wątrobę i nerki po tym. A na 100% jakoś nie widze po tym stawów. Jak bym chciał to mieszać na pewno bym przywalił deke, a ona się wiąże jeszcze z duża ilością testa dla mnie. 

...
Napisał(a)
musisz sie zastanowic czy twoj organizm bedzie w stanie to przerobic.
przeciez mozna jeszcze osiagnac sporo na innych srodkach.
a jaki masz cel tego cyklu ?
sadzac po wadze to chcesz masy wiec ja zrobil bym tak jak juz na antku:
1-4antek
1-11 enan
1-10 deka
lub zamiast antka meta wyjdzie duzo lagodniej dla zdrowia
jak chcesz definicje
1-6 tren
1-6 prop
1-6 wino
zakladajac ze srodki ktore wymieniles chcesz koniecznie uzyc.
ale kluczem jest i tak dieta jak nie mozesz sobie pozwolic na jaj przestrzeganie to lepiej sobie odpusc saa.
w dodatkiu takie mocne.
niewlasciwa dieta przy saa moze bardzo wspomuc odbicie sie na zdrowiu tych srodkow
przeciez mozna jeszcze osiagnac sporo na innych srodkach.
a jaki masz cel tego cyklu ?
sadzac po wadze to chcesz masy wiec ja zrobil bym tak jak juz na antku:
1-4antek
1-11 enan
1-10 deka
lub zamiast antka meta wyjdzie duzo lagodniej dla zdrowia
jak chcesz definicje
1-6 tren
1-6 prop
1-6 wino
zakladajac ze srodki ktore wymieniles chcesz koniecznie uzyc.
ale kluczem jest i tak dieta jak nie mozesz sobie pozwolic na jaj przestrzeganie to lepiej sobie odpusc saa.
w dodatkiu takie mocne.
niewlasciwa dieta przy saa moze bardzo wspomuc odbicie sie na zdrowiu tych srodkow
...
Napisał(a)
co konkretnie chcesz osiagnac?jestes pewnien ze tylko tak mocne srodki sa w stanie Cie ruszyc?zapewniam ze nie
...
Napisał(a)
koles trenuje tylko 3 razy w tygodniu hmmm jak dla mneio to za malo zeby cos osiagnac
...
Napisał(a)
teraz ja tez trenuje 3 razy w tyg
wiesz jeden bedzie cwiczyl 5 razy i zrobi polowe tego co koles cwiczacy 3 razy
wiesz jeden bedzie cwiczyl 5 razy i zrobi polowe tego co koles cwiczacy 3 razy
...
Napisał(a)
jak siesięga za SAA to sprawy treningu powinny być dopracowane prawie do perfekcji.. a wic nie wiem poco wogule ta dyskusja ,
a co do tematuto zrezygnuj z tych środkow , jest dUUUżo lepszych cykli dla ciebie ,
a co do tematuto zrezygnuj z tych środkow , jest dUUUżo lepszych cykli dla ciebie ,
każdy jest panem własnego losu i tylko przed sobą będzie za siebie odpowiedzialny .
...
Napisał(a)
paulus widac ze sie znasz
hahah skoro tak myslisz trenuj 7 razy w tyg to bedziesz dopiero mial forme ;] po***** piszesz takie glupoty

Siła rodzi się tylko z bólu...
...
Napisał(a)
cox co ty ******lisz moim zdaniem to 3 razy za malo jesli wam tak ladnie wchodzi jest ok
...
Napisał(a)
ilosc treningow zalezy od doswiadczenia, diety, cyklu treningowego, celu, wspomagania, regeneracji itd
nie mozna sobie rzucic hasla ze 3 to za malo ...
nie mozna sobie rzucic hasla ze 3 to za malo ...
-World belongs to strong and brutal-
...
Napisał(a)
na saa jest lepsza regeneracja ale to indywidualna sprawa jak idziesz na silownie pocwiczyc a nie ******lic koszalki opalki to 3 razy w tyg tez przecwiczysz tak jak trzeba wszystkie partie. ja ze lubie sobie po******lic te koszalki i dodatkowo mam dookola pelno ciekawych wszystkiego malolato to chodze 5 razy
a na powaznie ja trenuje na cyklu 5 razy ale musisz zapewniac przy takim treningu odpowiednia regeneracje chodzi mi o spawy dietetyczno suplementowe jak i fizyczne.
jesli tego nie jestes w stanie zapewnic to te 5 razy znacznie bardziej niekozystnie wplynie na twoje wyniki przy tak czestym treningu.
ale znam chlopakow co 3 razy trenuja i w zupelnosci im to wystarcza ale kazdy dzien treningowy jest naprawde solidnie przepracowany

a na powaznie ja trenuje na cyklu 5 razy ale musisz zapewniac przy takim treningu odpowiednia regeneracje chodzi mi o spawy dietetyczno suplementowe jak i fizyczne.
jesli tego nie jestes w stanie zapewnic to te 5 razy znacznie bardziej niekozystnie wplynie na twoje wyniki przy tak czestym treningu.
ale znam chlopakow co 3 razy trenuja i w zupelnosci im to wystarcza ale kazdy dzien treningowy jest naprawde solidnie przepracowany

...
Napisał(a)
hmm post przeniósł się na tematy treningu, a ja wciąz czekam na odpowiedź jakiejś mądrej głowy codo moich nurtujących mnie pytan postawionych w temacie...A wracając do tych spraw treningu, to mi osobiscie 3 treningi w tygodniu w zupelnosci wystraczaja, trenuję systemem barki + nogi, klatka + biceps + przedramiona, plecy + triceps, do tego 2x w tygodniu brzuch. Mój organizm potrzebuje troche wiecej czasu na regeneracje, stad wlasnie 3, a nie 7 czy 5 (jak niektorzy, a nawet rzeklbym wiekszosc cwiczących) treningi w tygodniu.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!