Chcę umrzeć wielki....
...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Bez testosteronu to nie będzie cykl. Poza tym wybór środków kosmiczny, chyba że jesteś pewnien że IP jest dobre, bo w 99% to syf, a Genfar oryginalny w Polsce ze świeczką szukać.
Aha, no i cykl do dupy. Proporcje trena do bolda za duże. Bolda to minimum 200-300mg/week wiec 4-6cm3
Zmieniony przez - e0r w dniu 2007-01-13 16:33:25
Aha, no i cykl do dupy. Proporcje trena do bolda za duże. Bolda to minimum 200-300mg/week wiec 4-6cm3
Zmieniony przez - e0r w dniu 2007-01-13 16:33:25
Naprawdę niebezpieczny człowiek nigdy nie grozi.
[ON]
...
Napisał(a)
Sorki,chcę połączyć 1cm trenb z 2cm boldka.
Raczej towar mam ok.To ma być taki "przedsmak cyklu wiosennego".....Leciutki......
Raczej towar mam ok.To ma być taki "przedsmak cyklu wiosennego".....Leciutki......
Chcę umrzeć wielki....
...
Napisał(a)
Lepiej sobie metki podjedz lajtowo jako "przedsmak", szkoda organizm obciążać trenem i boldem.
[ON]
...
Napisał(a)
Dlatego pytam!
Bo jak coś konkretnego się szykuje (po wyborze środków na "przedsmak" widać że tak), lepiej odpuścić to, ewentualnie połączyć z nastepnym planem i dopiero uderzyć!
Bo jak coś konkretnego się szykuje (po wyborze środków na "przedsmak" widać że tak), lepiej odpuścić to, ewentualnie połączyć z nastepnym planem i dopiero uderzyć!
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Do tego trenb i boldka mogę dodać w sumie omo,albo prolongatum,albo agovirin.Mietka to ja jem jak dropsy.
Chcę to pociągnąś ze 2 miesiące,potem miesiąc na dece,winku i jakimś teściu i na zakończenie znowu trenbolon z boldkiem.
Chcę to pociągnąś ze 2 miesiące,potem miesiąc na dece,winku i jakimś teściu i na zakończenie znowu trenbolon z boldkiem.
Chcę umrzeć wielki....
...
Napisał(a)
Dobra to przedsmak, a co bedzie daniem głownym? Hormon, insa, test?
[ON]
...
Napisał(a)
hormon brałem-(lipa i drogo) insuliny jeszcze nie.....
Chcę umrzeć wielki....
...
Napisał(a)
Bo brałeś go pewnie solo, bez dodatków. Wiesz, lepiej jak ten cykl zaczniesz troche poźniej, ale konkretnie. Rozpisz tu jaki masz plan.
[ON]
Polecane artykuły