...
Napisał(a)
@sturan ,propek bardzo dobry libido wysokie ,mieso twarde ,sila jest pompa tez dobra od 3 tyg lece 150mg/e2d teraz zejde na 100mg
...
Napisał(a)
jak coś to ja bym poleciał 1-10 prop 1-8 tren i tyle,w trakcie hcg od 3 tyg po 500 j.m.
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
lodzianin nie obejdzie sie bez hcg w trakcie ? (mam tylko jedna amp 5000.j.m. gonasi )ciezko teraz dokupic ,wole pociagnac trena 6 tyg ,propka 2 tyg dluzje i wtedy wbic hcg i potem clomid/proviron
...
Napisał(a)
to dasz pod koniec propka i tyle,tak abyś hcg skończył równo z propem,to oblicz i dawaj 1000 j.m. co 2 dni po sermy
...
Napisał(a)
kumam jak skoncze trena to dwa tyg zejscie propem i hcg jednoczesnie i potem clom/proviron. dziekowa!!!
...
Napisał(a)
z provi bym się wstrzymał,jeśli po odbloku bedziesz miał słaby popęd i kiepskie samopoczucie wtedy dał bym z rana na poczatku 25 mg,jeśli by nie było poprawy to 50 mg
...
Napisał(a)
Popieram. Nie celuj w proviron jesli nie ma takiej potrzeby, to whooj silny lek.
UK
...
Napisał(a)
w choj silny to bym polemizował .
Provi- będąc SAA zredukowanym nie może ulec aromatyzacji, nie jest hepatoksyczny przy 25 mg na dobę krzywdy nie zrobi , a jest doskonałym dodatkiem do trenu.
Budową chemiczna mesterolonu jest bardzo zbliżona do DHT, dlatego używany zbyt długo i w dużych dawkach może negatywnie wpływać na prostatę i włosy,chociaż coraz więcej danych wzkazuje że za przerost prostaty bardziej odpowiedzialny jest estrogen , to by tłumaczyło dlaczego dziadki po 60roku życia łykają proviron po 150mg i więcej.
Provi- będąc SAA zredukowanym nie może ulec aromatyzacji, nie jest hepatoksyczny przy 25 mg na dobę krzywdy nie zrobi , a jest doskonałym dodatkiem do trenu.
Budową chemiczna mesterolonu jest bardzo zbliżona do DHT, dlatego używany zbyt długo i w dużych dawkach może negatywnie wpływać na prostatę i włosy,chociaż coraz więcej danych wzkazuje że za przerost prostaty bardziej odpowiedzialny jest estrogen , to by tłumaczyło dlaczego dziadki po 60roku życia łykają proviron po 150mg i więcej.
najsłabszy inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny,
- najmniej selektywny inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny.
TABELA WEDŁUD KSIĄŻEK PISANA NA PODSTAWIE MOICH ODCZUĆSKDER-paroksetyna fluvoksamina
...
Napisał(a)
wnc mialem na mysli wplyw provi na watrobe w polaczeniu z meta i trenem. Wiem ze w niektorych opracowaniach pisza o znikomym wplywie provi na watrobe ze wzgledu na brak c17-alfa ale sama ulotka leku mowi o silnym oddzialywaniu provironu na ten organ.
UK
...
Napisał(a)
maximusxxx moim zdaniem bardzo istotna rzeczą jest dawka, tolerancja, oraz indywidualna reakcja ja np dużo lepiej tolerujevmeta + provi niż winstrol w tabletkach, a winko-depot niby wszyscy gadają to samo, też jest hepatoksyczne natomiast ja dużo lepiej toleruje niż winstrol w postaci tabletek.

najsłabszy inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny,
- najmniej selektywny inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny.
TABELA WEDŁUD KSIĄŻEK PISANA NA PODSTAWIE MOICH ODCZUĆSKDER-paroksetyna fluvoksamina
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
pytanie do znawcy w sprawie clenu
Następny temat