Szacuny
18
Napisanych postów
2595
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
17718
Cholpaki pomózcie! Jestem po kuracji Omadreniu i Metanabolu, z 80kg przytylem na 93, w lapie z 37,5 na 41,5 a teraz dwa miesiace po skonczeniu cyklu spadlem spowrotem na 80kg i 38,5 w lapie nie wiem co robic, zwiekszalem i zmniejszalem intensywnosc treningu, jego czestotliwosc, kupilem HMB, Dibencozide, odzywke serwatkowa, jem 5 posilkow dziennie (bialka ok.3g na kilogram wagi dziennie), teraz robie tydzien przerwy, nie wiem co mam robic aby mi wrucila chociarz czesc tego, i nie chcem wiecej stracic na masie!!!!!!!!! Mysle o kuracjii deki... . .. ale nie wiem pomuzcie!!!!!!!!!!! Blagam!!!
Szacuny
0
Napisanych postów
107
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
7124
powiem tak ja zadnych koksow nie bralem i nie bende bral i rade to kazdemu pozadnemu kulturyscie bo nie jest trudnascia zrobic sie wiekszym na koksach miejcie ludzie rozum i nie bierzcie koksow bo w przyszosci bendziecie zalowac POzdrowka :)
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
niech zgadne pierwszy cykl pewnie dalej zap*****lales z takimi ciezarami jak na cyklu dlatego spadlo
ale i tak 1 cm jestes do przodu (czy tam 1.5 nie pamietam)
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Xawier gratuluję Ci... d****izmu i głupoty, żeby dzieciak w wieku 17 lat faszerował się omką i metą. Po takiej kuracji to nie myśl o tym ile ci uciekło w łapie ale ile w mózgu. Tak sie składa że jestem od ciebie ponad 6 lat starszy, nigdy nie stosowałem koksu i na każdego koksiarza patrzę z politowaniem, szczególnie śmieszy mnie to gdy płaczą jak im ucieka po cyklu. Jeszcze raz gratuluje.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Jesteś żywym argumentem dla przeciwników koksu (takich jak ja). Jedno co mogę doradzić to: rzuć to g**** w cholerę, jak sobie wyrobisz mięśnie normalnym treningiem, dietą i suplementacją to nie będziesz miał takich przykrych spadków masy. A tak w ogóle to rzeczywiście nie ten dział.
Pozdrawiam i życzę szybkich przyrostów normalnymi metodami!
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Cieszę się PF że podziejasz moje zdanie, więcej takich ludzi a ten sport będzie bardziej czysty. Apropos Xawiera, to w profilu świetnie napisał "nie biorę juz odżywek, ale za to biorę koks" gratuluję głupoty, zaaplikuj sobię kurację Decą to może odzyskasz to co ci uciekło, a jeśli nie to popraw anavarem, testosteronem, winstrolem, primabolanem i parabolanem najlepiej w zestawie i podwójne dawki, wtedy jak skończysz cykl to napewno już ci nic nie ucieknie, ty też nie uciekniesz... przed śmiercią. Sorry za drastyczne wizje, ale jak czytam wynurzenia 17 letniego dzieciaka który nie wie co robi to mnie szlag trafia.
Pozdrawiam.
Szacuny
2
Napisanych postów
296
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
13074
no chłopak jest niezły.
a tak aproppo KAT doszedłeś do 185 kilo na klate {w profilu jest tak napisena} na sucho bez koxu ???!!!!!
jak taj to ile lat ćwiczysz ?jak zacxzynałeś to ile brałes na klate?
pozdrawiam