Mein schöner weißer Plattenbau wird langsam grau.
Draufgeschissen! Ich werd auch alt und grau im MV.
...
Napisał(a)
wie ktos czy ubezpieczalnia wyplaca cos za skrecenie stawu skokowego??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
wiesz mnie nawet nie bolalo takze sceimniaj ze boli i usztywniaj noge ale tak zeby sie lekarz nie pokapowal pozdr
...
Napisał(a)
mi s****ysyny wyplacily 170 zl a pop*****lalem dwa miechy w gipsie i jeszcze pozniej rehabilitacja! mialem wszystko po kolei uszkodzone : torebki stawowe ,wiezadla ,plyn sie uzbieral ,zrewane naczynia krwionosne.
Szukając szczęścia w zwykłych momentach,nie masz czasu pomysleć, nie widzisz chwil piękna.....
...
Napisał(a)
bo ubezpieczenia sie wyplaca od % uszczerbku na zdrowiu, a nie od przebiegu urazu... sie ciesz w takim razie ze masz maly uszczerbek ...
ja mam 2 miechy gips- podwichniecie stawu skokowego+zlamanie tylnej czesci kosci piszczelowej(sruba) i chyba tez musze zlozyc wniosek o odszkodowanie
pozdro
ja mam 2 miechy gips- podwichniecie stawu skokowego+zlamanie tylnej czesci kosci piszczelowej(sruba) i chyba tez musze zlozyc wniosek o odszkodowanie
pozdro
...
Napisał(a)
Do autora
Jak się uczysz jeszcze to chyba do szkoły trzeba si ę zgłosić po papiery
Jak się uczysz jeszcze to chyba do szkoły trzeba si ę zgłosić po papiery

...
Napisał(a)
ubezpieczenia nie wyplaca sie tylko od % uszczerbku zdrowia ale tez od kwoty ubezpieczenia na jaka byles ubezpieczony
ja jak polamalem sobie zeby
w wieku 12 lat to dostalem 85zl odszkodowania
2 lata pozniej polamalem sobie kciuka prawej reki w 2 miejscach
i dostalem 120zl odszkodowania
ja jak polamalem sobie zeby

animal
...
Napisał(a)
hrhr
Daniello ja też mam śrube
jutro zdejmują mi gips
rekonstrukcja troczków ścięgien mięśni strzałkowych
kosmiczna nazwa
dla niewtajemniczonych koło lewej kostki to jest, objawiało się tym ze jak troche zle stanelem lub robilem zbyt raptowny ruch miesien nachodzil na kostke i moglem go sobie wciskac spowrotem
masakra

Daniello ja też mam śrube

jutro zdejmują mi gips
rekonstrukcja troczków ścięgien mięśni strzałkowych
kosmiczna nazwa

dla niewtajemniczonych koło lewej kostki to jest, objawiało się tym ze jak troche zle stanelem lub robilem zbyt raptowny ruch miesien nachodzil na kostke i moglem go sobie wciskac spowrotem

masakra

trener, instruktor, zawodnik ifbb
http://www.sfd.pl/Marian__Dziennik_i_porady_dla_Juniorów-t993712.html
...
Napisał(a)
ja mam skrecenie stawu skokowego, bez zadnego gipsu normalnie chodze, tez dostane cos kasiury ??
...
Napisał(a)
gdzie sie zglosic po papiery to wiem
a ubezpieczony jestem w szkole,pracy i dodatkowo w zwiazku zawodowym 

Mein schöner weißer Plattenbau wird langsam grau.
Draufgeschissen! Ich werd auch alt und grau im MV.
Polecane artykuły