PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
"Musisz świecić przykładem odwagi, honoru, żarliwej dla Narodu służby"
"Będąc na diecie najważniejsze jest, by wieczorem zasnąć, zanim się zechce żreć"
czy mogę zapytać co to za zainteresowania?
Zalezy to takze jakie to sambo, bojowe, czy sportowe, IMO pierwsza wersja lepsza, co nie znaczy ze sportowe sambo jest zle.
Kravka tez nie najgorsza, choc to zalezy od trenera/instruktora, ktory to prowadzi, wiem zaraz ktos sie przyczepi ze to dobre uzlupelnienie albo cos, j/w wspominalem - wazne jak kto prowadzi.
Kolega ktory teraz chodzi ze mna na sambo trenowal kravke dluzszy czas i jak widac na treningach, treningi kravki daly mu sporo.
Siłownia PROGRES - Bytom.
www.pajacyk.pl

A w Poznaniu Sambo było kiedyś na ul. Bukowskiej,ale to kilka lat temu było....wiec nie wiem czy dalej tam cos takiego jest...
"Będąc na diecie najważniejsze jest, by wieczorem zasnąć, zanim się zechce żreć"

Wszyscy którym zaufałem - nie żyją.
www.defendu.pl
http://www.facebook.com/#!/pages/Defendu/167895153222039
Jeżeli miałabyś chodzić na kiepską sekcję (nie mówię, że tak będzie), to na prawdę lepiej zastanowić się nad czymś innym. Mówienie w danym języku nie powinno tu być kluczowym argumentem. Ja np po tajsku nie mówię

"Energia przepływa, nie powinna stać.
A stoi gdy wątpisz w tę energię.
Musisz więc za energią nadążyć, nadążyć za siłą.
Wówczas jesteś z siłą w harmonii."