czy po cell pumpie moge wrzucic animal packa ? ostatnio po cell pumpie wszamalem x-panda i bylo bardzo ok.... teraz chialbym cos mocniejszego. Z gory dziekuje za rzeczowe odpowiedzi ;) Pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Ale co Ci ma dac kopa animal pack??
To swietny suplement ale nie ma sie co kopa nie wiadomo jakiego spodziewac po witaminach mineralach i aminokwasach jakie sa tam zawarte.
Dla mnie to suplement z ktorym sie nie rozstaje bo od kad stosuje go regularnie to nawet przeziebienia nie zlapalem.
Ale zeby poczuc kopa to musisz kupic cos w stylu horsepower ,shotgun, storm +shock itp...
Zmieniony przez - POWERMANS w dniu 2007-10-10 13:48:43
To swietny suplement ale nie ma sie co kopa nie wiadomo jakiego spodziewac po witaminach mineralach i aminokwasach jakie sa tam zawarte.
Dla mnie to suplement z ktorym sie nie rozstaje bo od kad stosuje go regularnie to nawet przeziebienia nie zlapalem.
Ale zeby poczuc kopa to musisz kupic cos w stylu horsepower ,shotgun, storm +shock itp...
Zmieniony przez - POWERMANS w dniu 2007-10-10 13:48:43
...
Napisał(a)
Możesz, ale nie wiem czy Animal pak to cos mocniejszego, raczej to coś zupełnie innego niż X-pand, czy CelPump(to są staki kreatynowe)a Animal pak ma ful róznych substancji ale nie ma kreatyny...wiec jeśli chcesz np. przedłużyć cykl to raczej animal odpada, a jeśli chcesz to dac miedzy cyklami to polecam to lub m-staka. pozdro.
wszystko co doskonałe dojrzewa powoli.
...
Napisał(a)
to teraz dalej na stacku sie powspomagam , a najwyzej potem poeksperymentuje z animalem, nigdy go nie probowalem i stad moje watpliwosci ...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!