Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Witam!!!!!
Mam pytanie jak wygląda kreatyna MULTIPOWERA, tzn. chodzi mi o barwę i smak???
Bo ostatnio kupiłem i mam taki kolor mączny,bez smaku tzn. taka gorzkawa.Wiem że podobno kreatyna jest krystaliczna, ale niestety nie jest.
Była oryginalnie zapakowana.
Troszkę się boję że to może być wyrąbka.
Proszę o opinie
Szacuny
57
Napisanych postów
10990
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
88360
nie wiem czy na opakowaniu jest napisane czy jest to kreatyna mikrorozdrobniona, ale jesli tak to mikrorozdrobniona ma konsystencje maki...co do smaku to hmmmm....ja nic nie czuje
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Co wy piszecie kreatyna Multipowera jest zielona z purpurowymi drobinkami i ma smak chilli con carne z dodatkiem tequili, a tak na serio to z \tego co piszesz to możesz ją brać bez obaw
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Yo witkam was a teraz pomozcie zakopilem Olim-a kreatyne 500 i biore od poniedzilaku czyli 5 dzien dzis ominolem to co nazywacie nasyceniem bo nie wiedzialem i czy zle teraz i zazywam po sniadaniu jak zjem jakies 4 godziny czekam i juz na posty rzaladek godzine przed treningiem biore plaska mala lyzeczke i zaras po treningu rowniez ale troszke mniej niz plaksa mala z sokiem winogronowym i teraz czy ja ja dobze biore czy powinnem tylko przed czy po czy jak heh i co z tym nasyceniem czy zawalilem a trenuje PON klatka WTOR plecy)motyl) SROD barki CZWAR bic tric PIAT nogi i czy moge zrobic 2 dni sob i niedziel wolna i czy wtedy powinnem zazyc kreatyne heh rozpisalem sie prosze odp na to dobze dziegaaa
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
a to 5g to mala lyzeczka pelna czy plaska i czyli wstaje biore zaras i po godz jem sniadanie i czekam z 4 godz i robie treening i zaras po tym znof lyzke tylko jaka tak...? i czy jej nie wysikim heh;) i dzieki za odp wczesniej