...
Napisał(a)
witam wlasnie koncze cykl z meta 100 tab. i sie zastanawiam czy odblok jest potrzebny gdyz nie czuje sie zablokowany nie bylo zadnych oznak typu bol jaj itp
wrazie czego mam 10 tab. clomidu. i jeszcze jedno co wziac po cyklu zeby spadkow nie bylo tylko nie kretke cos innego bym prosil dzieki pozdrawiam

Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
No jak tak dobrze znasz sie na saa i uwazasz ze Ci odblokowanie nie potrzebne to nie rob tego 

...
Napisał(a)
"nie czuje sie zablokowany nie bylo zadnych oznak typu bol jaj "

"mam 10 tabl clomidu.co wziąśc żeby spadków nie było"

...a wiesz do czego służy clomid???

"mam 10 tabl clomidu.co wziąśc żeby spadków nie było"

12 spampostów w suplach i MMA
15 w odżywianiu
dlugo dlugo nic...
DOPING - spampost nr 100 <brawo>
...
Napisał(a)
"kretki nie bo bralem z meta"
czyli kreatyne wziąles awansem
Sprytne po co po cyklu jak mozna wziasc w trakcie
czyli kreatyne wziąles awansem

Sprytne po co po cyklu jak mozna wziasc w trakcie

...
Napisał(a)
kurde czy Wy jestescie niedorozwinieci chodzi mi tylko co moge wziac zamiast kreatyny na spadki po mecie !! czy to takie trudne :/ boshe...
...
Napisał(a)
na spadki jest CLOMID tak jak i odblokowanie ... jak nie wezmiesz clomidu to dopiero zobaczysz spadki
Na spadki to mozesz Clena zapodac 2on 2off

Na spadki to mozesz Clena zapodac 2on 2off
...
Napisał(a)
dzieki Tomaszeq a moze cos dorzucic do clomidu z suplementow ? Clena raczej nie bo z tego co pamietam to przez to traci sie mase 

...
Napisał(a)
Przez Clena nie traci się masy wręcz przeciwnie zachowujesz ją w miarę mozliwości ze względu na antykataboliczne jego działanie.
Be real - you have to make this shit your life. If you aren't in it all the way fully committed don't f***ing bother.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!