Z góry dzięi i byłbym wdzięczny za odpowiedzi wasze.
...
Napisał(a)
Cześć mam do was pytanie ostatni cykl miałem ok 3 misiecy temu 70 tabletek metki i 4 strzały susty oczywiśćie do tego gainer i białeczko i clomid na koniec.Miałem łodne rezultaty wydaje mi się ponieważ na samej ławce prostej podskoczyło mi 17kg na serii a to był mój pierwszy kontakt ze sterydami i przytyłem ok 8kg.Teraz te pytanka ile tygodni można brać ten sustanon?Bo zamierzam wziąśc gdzies 6-8 sustanoli (zależy przez ile można go brać) i do tego 100 metki ale będe dopiero to brał gdzieś w pazdzierniku.teraz drugie pytanie czy w holandii lub belgi dostane jakies SAA w aptece bez recepty?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Sustanon ma zblizony skład do naszego rodzimego Omnadrenu, myśle że 6 tygodniowy cykl starczy.
Nie raczej nie kupisz tam nic, no chyba ze na lewo
Nie raczej nie kupisz tam nic, no chyba ze na lewo
...
Napisał(a)
Ale uważasz ze po 6 tych sustanonach nie zblokuje się bo znam takie przypadki biora większą ilośc a poźniej narzekają bo już muszą brac naprawde duże dawki .Bo myśle zamaist tego susty wziąśc deka przez 8 tyg jak myslisz?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!