chcialby kupic hyper shocka i storma mass xxl i bialko ostrowie i mam takie pytanie czy powinienem juz to brac czy to cos mi da? waze 70 kg wzrost 175 cwicze juz ponad 1,5 roku ale zawsze to jakos pocwicze 2 miecy i mam przerwe i takie to ejst wlasnie ciwczenie w lapie mialem 37 teraz mam 34 ;/ .Znowu zcaelem ciwczyc w piwnicy miesiac pocwiczylem i mnei wyrzucili prawie 2 tyg niecwiczylem i teraz znowu zaczelem i chcem pocwiczyc miecha zeby troszke wymiary podkrecic choiaz do 35,5 powinno szybko skoczyc bo łapy jako takie juz byly;/ a potem planuje zakupic to co napisalem ! jak neicwicze to niemam diety ak cwicze to po prostu staram sie jesc 6 razy w tyg . ryze i inne rzeczy ;) w najlepszym stadium 75 wazylem na kalte cisne 100 kg luz;) co o tym myslicie moge zakupic taki zestaw pomozcie!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
w Twoim wypadku do krealkalynu dobrze by było wziąc się za siebie i nauczyć się pisać, czytać, jeść, ćwiczyć i dokonywać wyborów.
Ale podsumowałes chłopaka
ale podpisuje sie pod tym. Pierwsza Powinna Byc Nauka Pisania
Ale podsumowałes chłopaka
ale podpisuje sie pod tym. Pierwsza Powinna Byc Nauka Pisania...
po 1 : słownik
po 2 : po co ci to skoro cwiczysz chwile i przestajesz
po 3 : 6 razy w tygodniu jesz ?
po 2 : po co ci to skoro cwiczysz chwile i przestajesz
po 3 : 6 razy w tygodniu jesz ?

BĄDŹ DUMNY Z TEGO KIM JESTEŚ-ŁKS ŁÓDŹ
...
jem 6 razy w dniu;) jak cwicze cwiczyc moge dluzje bo mam zaal ale najczesciej ans po 2 miechach albos zybciej wyzucaja z kanciapy i szukamy anstepnej itak to sie toczy a teraz mam laweczke i gryf lamany w domu i za barzdoo to neimama jak cwizyc lekko tak se wale bo to lubie.Ale checm zaczac na powaznie i na silke juz isc bo mam kas ei karnet chcem se zakupic na pol roku!
...
kase ktora chcesz przeznaczyc na odzywki przeznacz na karnet na silownie i po problemie a zamiast odzywek dopracuj swoje posilki
Zmieniony przez - PW1987 w dniu 2007-01-17 14:07:03
Zmieniony przez - PW1987 w dniu 2007-01-17 14:07:03
...
obpuść sobie storma i shocka!!! w gainera możesz zainwestować. najważniejsza jest dieta i odpowiedni systematyczny trening. najlepiej bez dłuższych przerw

...
dopracuj twoje żywienie
do tego uzupełniacze diety
do tego uzupełniacze dietyScio me nihil scire. - Sokrates
We will never die, because we are UNITED !
...
o diete i trening wy sie niemartwcie ja chcialbym tylko zapytac czy by to na mnie rusyzlo b kretke sie beirzez po siedmiu eichach pzrynajmniej i wlansie ajk takie treningi mialem a potem przerwa to wlasnei niewiem;/ jak ztym jest? nom ale chyba sobie kupie tylko mas xxl i ostrowie bialeczko do tego krealkalyn i pocwicze z 2 mieisace 1,5 i wtedy pozbieram na ten cykl co o tm myslicie:>?
...
jeszcze jedno co myslicie o kre alkalyn bo mysle ze odpusczez storma i shock a wezme krealkalyn pocowcze miecha dwa iw tedy zakupie cos mocniejeszczego 2 dobre stacki ! czy do kre alkalyn cos by sie przydalo brac zeby lepiej sie wchalanialo jakas dextrpze czy cos cos byscie dradzili? pomozcie
...
kre-alkalyn bedzie ok do tego carbo i bedzie dobry cykl na poczatek tylko najpierw pocwicz z miecha jak zaczynasz po przerwie i dopiero zapodaj ten KA
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Krzysztof Piekarz