Szacuny
13
Napisanych postów
731
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
11727
elo wszystkim własnie skonczyłem długofalowy schemat w ts glownie podporzadkowany pod klatke piersiowa (wyciskanie leżąc)trwal on 10 tyg do przodu zrobilem okolo 20 kg na lawke ;)i tu mam do was takie pytanie bo dzisiaj sie sprawdzałem no i teraz ile mam sb zrobic wolnego do konca tygodnia wystarczy ? bo chce przejsc na trening roniego23
Szacuny
13
Napisanych postów
731
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
11727
no tez tak sb mysle i dochodze do wniosku ze od poniedzialku zrobie sb lajtowy trening klatki dzieki za odp a ty koksdsamian jakim teraz planem treningowym jedziesz ????
Szacuny
4
Napisanych postów
1374
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
9255
teraz to robiłem przygotowania mozna powiedzieć pod zawody w sobote zaowdy a po starcie pewnei zrobię tydzien przerwy i puźniej lekkie cięzary tzw trening wakacyjny :P
Szacuny
13
Napisanych postów
731
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
11727
hmmmm suple ktore brałem to metanabol a podskoczylem ze 105 na 125 oczywiscie dieta byla bo bez tego ani rusz teraz biore sb kreatyne juz 2tyg na zejsciu mono waga poszla jakies 4 kg do przodu aha a jakim treningiem sie przygotowywales do tych zawodów ?? co to za zawody ??? jak z waga stoisz i z wyciskiem ???
Szacuny
1
Napisanych postów
817
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
6453
1 tydzien przerwy. pozniej 2 razy klatka w tygodniu poniedziałek-czwartek.na malutkich ciezarach i od poniedziałku dalej cisniesz w gore. graczes a jaki to jest trening roniego23? :)
Szacuny
13
Napisanych postów
731
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
11727
RONI 23- no własnie tak myslałem zeby zrobic tak jak mowisz bo dwa tygodnie od siłki odpoczynku to dla mnie za dużo hehe to jest twój trening co go podawałes schemat klatka 3 razy w tygodniu jestem ciekawy ile dam rade wycisnac z tego treningu mistrzu hehe ;p dzieki za rady
Vena 84- no co olimp nowy towar wypuscił musiałem skosztowac hehe