WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

przerwa

temat działu:

Aktualności - Sporty Siłowe

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 2529

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 13 Napisanych postów 731 Wiek 6 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 11727
elo wszystkim własnie skonczyłem długofalowy schemat w ts glownie podporzadkowany pod klatke piersiowa (wyciskanie leżąc)trwal on 10 tyg do przodu zrobilem okolo 20 kg na lawke ;)i tu mam do was takie pytanie bo dzisiaj sie sprawdzałem no i teraz ile mam sb zrobic wolnego do konca tygodnia wystarczy ? bo chce przejsc na trening roniego23
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 97 Wiek 33 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 668
Ja bym zrobił z 2 tygodnie i starczy.

``im więcej kropli potu na treningu tym mniej krwi na ringu``

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 13 Napisanych postów 731 Wiek 6 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 11727
hmmmmm az tyle panowie ja jestem fanatykiem siłki bez tego niemoge oddychac no ale jak mus to mus
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 1374 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 9255
ja bym proponował tydzien i jeden tydzień na małych ciężarach
...
Napisał(a)
Początkujący
no tez tak sb mysle i dochodze do wniosku ze od poniedzialku zrobie sb lajtowy trening klatki dzieki za odp a ty koksdsamian jakim teraz planem treningowym jedziesz ????
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 176 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 5582
Graczes

Jakie suple brałeś?? No i z ile do ile podskoczyłeś w tym wycisku??
Czekam na odp ;)
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 1374 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 9255
teraz to robiłem przygotowania mozna powiedzieć pod zawody w sobote zaowdy a po starcie pewnei zrobię tydzien przerwy i puźniej lekkie cięzary tzw trening wakacyjny :P
...
Napisał(a)
Początkujący
hmmmm suple ktore brałem to metanabol a podskoczylem ze 105 na 125 oczywiscie dieta byla bo bez tego ani rusz teraz biore sb kreatyne juz 2tyg na zejsciu mono waga poszla jakies 4 kg do przodu aha a jakim treningiem sie przygotowywales do tych zawodów ?? co to za zawody ??? jak z waga stoisz i z wyciskiem ???
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 817 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 6453
1 tydzien przerwy. pozniej 2 razy klatka w tygodniu poniedziałek-czwartek.na malutkich ciezarach i od poniedziałku dalej cisniesz w gore. graczes a jaki to jest trening roniego23? :)
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 14945 Wiek 42 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 56805
hmmmm suple ktore brałem to metanabol

to fajne te suple

moje serce i umysł będą pchać mnie do walki,gdy ręce i nogi będą zbyt słabe...

http://www.sfd.pl/temat621220

...
Napisał(a)
Początkujący
RONI 23- no własnie tak myslałem zeby zrobic tak jak mowisz bo dwa tygodnie od siłki odpoczynku to dla mnie za dużo hehe to jest twój trening co go podawałes schemat klatka 3 razy w tygodniu jestem ciekawy ile dam rade wycisnac z tego treningu mistrzu hehe ;p dzieki za rady

Vena 84- no co olimp nowy towar wypuscił musiałem skosztowac hehe
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Jaki ściskacz na początek

Następny temat

Grand Prix Lata 2010 Sosnowiec - Konkursy Siłowe.

electro
Polecane artykuły