Witam. Mam takowy problem mam 20 lat 170cm wzrostu waga 68kg no i niestety mam lekki brzuszek powstal przez zime...Chce go jak najszybciej zrzucic tylko przez cwiczenia w domu badz basen...Ostatnio zaczalem skakac na skakance lecz nie wiem ile okolo mam skakac skacze przez okolo 5 minut i srednio w ciagu minuty robie 85 skokow...co do diety to odzywiam sie 5 razy dziennie normalnie nie ogromne porcje i nic tlustego staram sie jesc zdrowo...Prosze o rady jakie cwiczenia wykonywac czy skakanka cos da i jak dlugo skakac i co robic aby jak najszybciej zrzucic oponke?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Jeśli chcesz sie pozbyć brzucha to porostu rób dużo brzuszków i skłonów od czasu do czasu biegaj gdzieś przynajmniej 2razy w tygodniu jak ci sie nie będzie chciało to niema sie za co zabierać musisz chcieć to robić :D
...
Napisał(a)
hmm brzuszki sa po to aby wzmocnic miesnie brzucha a nie pozbyc sie tkanki tluszczowej a jeszcze latem mialem brzuch ladny wiec nie musze rzezbic i wzmacniac...a co do biegania to akurat wiem myslalem ze dowiem sie czegos ciekawszego?
...
Napisał(a)
trening 3x w tygodniu (np jeden z podwieszonych ułożonych przez Mawashiego)
i 3x bieganie (min 40minut), lub basen w dni pomiędzy treningowymi
dieta na lekkim minusie kalorycznym i kilogramy powinny powoli uciekać.
i 3x bieganie (min 40minut), lub basen w dni pomiędzy treningowymi
dieta na lekkim minusie kalorycznym i kilogramy powinny powoli uciekać.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Problem z niektórymi ćwiczeniami nie mogę ich wykonać
Następny temat