...
Napisał(a)
Witam. Chciałem zapytać o prolo. Aktualnie jestem na cyklu 20 shotów prolo + clomid. Cykl zaczołem 9 dni temu, bije 200 mg co 4 dni. I mam do Was pytanie, jak narazie nic nie czuje. Czy powinienm odczuwać już jakies efekty ? czy narazie to jeszcze za wcześnie ? mam nadzieje że nie jest to fake, raczej towar z pewnego źródła. Czekam na odp.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
po 9 dniu? o stary, po 9 dniach to powinno cie rozrywac, nic nie masz rozstepow? no to ja niewiem WYJ.EBKA BANKOWO! nie mam sily.
...
Napisał(a)
spokojnie wariat, enanth sie rozkreca dopiero w 3-4 tygodniu. Spokojnie, powoli.
...
Napisał(a)
asdf0r - Ty znowu swoje.. nie ładnie, nie ładnie.. jestem za banem 4 U.
a co do pytania kolegi, to czekaj jeszcze drugie tyle.. spokojnie, to nie propek.. prolo musi sie rozkrecić..
a co do pytania kolegi, to czekaj jeszcze drugie tyle.. spokojnie, to nie propek.. prolo musi sie rozkrecić..
~ ex fatiga ~
~ masz pytanie? [email protected] ~
...
Napisał(a)
Jestem na cyklu prolo 100mg e3d i dopiero poczuem pożądne klepnięcie po 3 tyg.Pozdr
...
Napisał(a)
2-3 tyg się rozkreci.
Naprawdę niebezpieczny człowiek nigdy nie grozi.
[ON]
...
Napisał(a)
mnie pierdyknął po 10 strzale brania 100mg e3d.
ale przeżywałem.. ale pyknac pykneło ostro.
ale przeżywałem.. ale pyknac pykneło ostro.
~ ex fatiga ~
~ masz pytanie? [email protected] ~
...
Napisał(a)
no daj spokoj.. ile mozna czytac takie glupoty.. rozumiem, koles nie wie, ale on nie zrobil nic w tym kierunku zeby wiedziec, jedynie napisal na forum, zajal pare KB na serwerze, i czeka az zrobia to za niego, po to sa podwieszone posty, zeby nie smiecic i sie dowiedziec jak najwiecej.
po za tym, pewnie nie tylko ja tak uwazam, ale reszta sie nie odzywa
Zmieniony przez - asdf0r w dniu 2006-03-16 23:21:36
po za tym, pewnie nie tylko ja tak uwazam, ale reszta sie nie odzywa
Zmieniony przez - asdf0r w dniu 2006-03-16 23:21:36
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!