Witam, jakies ponad 3 tygodnie temu to sie zaczeło, a zaczeło sie tym ze strasznie ciekło mi z nosa, bylem nawet 2 razy u lekarza i nic nie pomogło, dostałem skierowanie do Laryngologa i jestem w trakcjie leczenia lekami ktore mi przypisał i nie widze poprawy z gardłem nadal mnie drapie;/ Co to moze byc? Z góry THX za pomoc POZDRO
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
na drapanie isla mint 4xdziennie do ssania. duzo pic letnich napojow, najlepiej wody mineralnej. drapanie moze byc spowodowane splywaniem wydzieliny z nosa podczas kataru. sprobuj Ibuprom zatoki 3x 1 tabl. jakie laki zaordynowal ci lekarz?
...
Napisał(a)
Ale co to ból gardła?
Jakiś stan zapalny / chorobowy?
Na podst. czego lekarze wypisują rp?
Jakiś stan zapalny / chorobowy?
Na podst. czego lekarze wypisują rp?
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
pierw powiedziano zapalenie gardłe, teraz specjalista powiedział ze jest troche przeziebione gardło
...
Napisał(a)
Mozliwe ze to jest alergia? może w tym tkwi cała przyczyna?_
Zmieniony przez - robsonus91 w dniu 2009-01-11 17:27:15
Zmieniony przez - robsonus91 w dniu 2009-01-11 19:03:55
Zmieniony przez - robsonus91 w dniu 2009-01-11 17:27:15
Zmieniony przez - robsonus91 w dniu 2009-01-11 19:03:55
...
Napisał(a)
pomoże ktoś?
Zmieniony przez - robsonus91 w dniu 2009-01-12 20:57:07
Zmieniony przez - robsonus91 w dniu 2009-01-12 20:57:07
...
Napisał(a)
o oprocz drapania w gardle, jakies inne objawy? chrypka i drapanie moze byc przyczyną alergii wziewnej, np. na roztocza, pleśn, sierśc. Moze byc tez tak, ze masz problemy z migdałkami, ale skoro byłes u laryngologa, to pewnie cie zbadał jak trzeba. jesli to alergia to oprocz drapania, mozliwej chrypki wystepowac moze łzawienie z oczu i standardowo katar kichanie-niekoniecznie cały dzień, albo z rana/wieczora, albo przy kontakcie lub po kontakcie z alergenem
życie ma kolor naszej wyobraźni:)
...
Napisał(a)
a póki nie przyjdzie poprawa polecam orofar - jak dla mnie najlepszy środek znieczulający na ból gardła:)
...
Napisał(a)
nic nei daje orofar, i to jest pewnie alergia bo łzawią mi oczy mam katar i kaszel nieraz
...
Napisał(a)
no to do pora wybrać się do alergologa
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
Może być alergia.
Albo zwykłe zapalenie, które zamiast leczyć pielęgnujesz.
Albo zwykłe zapalenie, które zamiast leczyć pielęgnujesz.
doping & zdrowie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Następny temat