Szacuny
27
Napisanych postów
7991
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
22233
ee no rodziny to tkai sobie jak ja poszedlem bo musialem badania do szkoly zalatwic to mi powiedziala ze nie powinienem cwiczyc bo cos tam wrr specjalista najlepszy
[*]Sw. Spam poscie z treningu bedziesz w naszych sercach na zawsze. Pomscimy Cie, smierc Twojemu oprawcy...
Szacuny
49
Napisanych postów
10951
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
73516
tak pamirtaj zeby nie obciazac barkow, wpierw odwiedz lekarza sportowego
echhh, pamietam jak ja olewałem strzelanie i bol z barkach
echhh poboli i przestanie a teraz kurva nie weim czy bede mogł jeszcze cwiczyc kiedykolwiek
chociaz przesadziłem kiedy to peweni przejdzi e bo juz jest lepiej duzo
wiec nei olewaj zdrowia bo wszystko ci predzej czy pozniej da znac o sobie
Zmieniony przez - biliwiget w dniu 2006-07-14 21:04:50
Szacuny
3
Napisanych postów
1431
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
21309
tyle ze moj obojczyk byl wibity dosc dawno, jakies 2 lata temu i potem dalej trenowalem SW wiec to chyba nie jego wina, ale pojde za Wasza rada i pode do tego lekarza
Zmieniony przez - Smoq. w dniu 2006-07-14 21:22:50
Szacuny
49
Napisanych postów
10951
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
73516
no i napisz w tym temacie bo ciekawy jestem
tylko idz do dobrego lekarza
wizyta na awf-ie w wawie u sportowego kosztuje chyba 50 zł, a wyłozy ci ładnie wszystko (mam nadzieje)
wpisz w google awf w warszawie i bedzie ich strona to tam jest numer do przychodni
Szacuny
52
Napisanych postów
8416
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
79983
ta idz do sportowego prywatnie, zapłacisz za wizyte, wysle Cie na rtg i zapisze masc która równie dobrze mozna smarowac hemoroidy. idz do zwykłego ortopedy jedynie po rtg, potem pewnie będziesz musiał sie udac do fizjo bo lekarz nic Ci na to nie pomoze.
btw. staw barkowy to ogólna nazwa, w jego skład wchodzi kilka stawów min. staw barkowo-obojczykowy wiec według mnie wina lezy po stronie obojczyka